Shadow

MSC Cruises vrea să revină în Grecia de Paște

Compania MSC Cruises a anunțat că intenționează să navigheze din nou în Grecia de Paște, motiv pentru care lucrează cu Ministerul Turismului al Greciei și cu autoritățile competente pentru a redeschide serviciile locale pentru turiști. În ciuda negocierilor, a anulat deja plecarea MSC Magnifica până pe 29 aprilie. 

 

Într-un comunicat, compania a raportat că își anulează croazierele MSC Magnifica până pe 29 aprilie, care inițial era programată să navigheze din nou pe 14 februarie cu un itinerar prin Grecia. 

 

„MSC Magnifica va fi înlocuit, pentru călătoriile sale în estul Mediteranei și Grecia, în săptămâna de Paște și la începutul sezonului estival”, au confirmat aceștia. 

 

Pasagerilor afectați li se va oferi o rezervare pe MSC Grandiosa, care navighează în prezent în vestul Mediteranei sau pe o altă navă care face escală în Grecia, sau vor primi un voucher de croazieră viitoare cu care pot transfera suma totală plătită pentru călătoria anulată către o viitoare croazieră (orice navă și itinerar) până la sfârșitul anului 2021, împreună cu un credit la bord ca și compensare. 

 

În acest moment, MSC Grandiosa desfășoară croaziere săptămânale cu plecare în fiecare duminică din Genova (Italia) și cu escale in Civitavecchia, Napoli, Palermo/Cagliari și La Valeta. Îmbarcarea este disponibilă în toate porturile italiene. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

2 Comments

    • evisionturism

      Buna ziua. Deocamdata aceste croaziere sunt programate. Daca plecarile o sa aiba loc conform programarilor nu poate asigura nimeni avand in vedere contextual actual. Oricum va recomand sa contacti o agentie care vinde produsele MSC Cruises pentru mai multe informatii. Noi suntem doar un site de stiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.