Shadow

MSC Cruises a inițiat croazierele din mai multe țări din Europa

MSC Cruises a anunțat că 10 dintre cele 18 nave ale sale vor realiza circuite în Europa în următoarele luni, cu plecări din porturile din Italia, Spania, Franța, Regatul Unit și Germania, și circuite prin Marea Mediterană și Atlanticul de Nord

„Astăzi ne este clar că destinațiile și porturile europene vor fi deschise inițial în această vară și am reflectat pe deplin acest lucru într-un prim set de itinerarii noi și actualizate pentru sezonul viitor”, a declarat Gianni Onorato, CEO MSC.

Compania va activa „până la 15 porturi de îmbarcare numai pentru itinerarii prin Marea Mediterană”.

„În următoarele săptămâni vom putea îmbogăți în continuare unele dintre aceste itinerarii, precum și să adăugăm mai multe nave la alte itinerarii noi”, a spus Onorato, „pe măsură ce vor fi disponibile mai multe porturi și destinații turistice pentru nave și vizitatori, în special în Spania și Franța”.

  • Trei nave în Marea Mediterană de Vest, cu escale în Italia și Malta.
  • Trei nave în Mediterana de Est, cu escale în Italia, Grecia, Croația și Muntenegru.
  • Începând cu 20 mai, nava emblemă a companiei, MSC Virtuosa, a fost inaugurată în Regatul Unitcu călătorii interne, doar pentru pasageri britanici.
  • În Germania, „având în vedere incertitudinea actuală cu privire la calendarul redeschiderii porturilor locale, navele MSC Cruises au trebuit să întârzie începutul sezonului estival din porturile țării până pe 15 iunie”. Trei nave sunt destinate acestei piețe.

Navele care oferă aceste itinerarii confirmate vor funcționa „în conformitate cu același protocol de sănătate și igienă pioner în industrie, care a protejat cei peste 60.000 de pasageri MSC Cruises care au navigat pe navele companiei de transport maritim în Marea Mediterană din august 2020″, au afirmat cei din companie.

MSC Cruises a confirmat, de asemenea, anularea itinerariilor sale prin Caraibe din porturile SUA până pe 30 iunie inclusiv.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.