Shadow

MSC amână până pe 24 ianuarie reluarea croazierelor sale în Marea Mediterană

MSC Cruises a anunțat anularea plecării navei MSC Grandiosa din Genova pe 10 ianuarie și, de asemenea, pe 17 ianuarie, ca urmare a extinderii măsurilor restrictive privind mobilitatea în Italia. În acest sens, ultimul decret al guvernului italian impiedică accesul și utilizarea porturilor de îmbarcare până pe 15 ianuarie. 

 

Prima croazieră MSC Grandiosa după suspendarea temporară a operațiunilor datorită implementării acelorlași măsuri în timpul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, va pleca acum din Genova duminică, 24 ianuarie

 

Nava emblemă a companiei va naviga din nou săptămânal, cu plecare din Genova în fiecare duminică și cu escală în Civitavecchia, Napoli, Palermo și Valletta, cu posibilitatea de a se îmbarca în toate porturile italiene. MSC Grandiosa va efectua acest itinerar până pe 21 martie, ziua în care va începe traseul său de vară prin Mediterana. 

MSC Grandiosa a fost inaugurată în noiembrie 2019.

 

MSC Magnifica va începe, de asemenea, operațiunile pe 14 februarie, cu plecare din Genova și croazierele de 11 nopți, concepute astfel încât pasagerii să poată descoperi destinațiile mediteraneene din Italia, Grecia și Malta

 

MSC Cruises este în curs de a contacta toți agenții de călătorie și pasagerii afectați de aceste două anulări MSC Grandiosa. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.