Shadow

Modificări ale programului de croazieră MSC pentru această iarnă

Compania de transport maritim MSC Cruises a anunțat miercuri o actualizare a programului său de iarna 2022-2023 pe diferite itinerarii.

 

Mai exact, „MSC Bellissima” va înlocui nava ei soră „MSC Virtuosa” în Marea Mediterană, unde va oferi croaziere de 7 nopți cu îmbărcare în Barcelona și Palma de Mallorca și cu escală în porturile italiene Genova, La Spezia și Napoli; și Marsilia, în Franța. 

 

Pe de altă parte, „MSC Virtuosa” înlocuiește „MSC Preziosa” în Europa de Nord, oferind croazieră „Northern Pearl”, un itinerar de iarnă prezentat în 2021. 

‘MSC Bellissima’ în marea liberă.

 

Aceste croaziere de 7 nopți vor face escală la Hamburg, Germania; Zeebrugge să viziteze Bruges și Bruxelles în Belgia; Rotterdam în Țările de Jos; Le Havre pentru a vizita Paris, în Franța și Southampton pentru a vizita Paris, în Franța și Southampton pentru a vizita Londra în Regatul Unit. 

 

A treia modificare are legătură cu „MSC Preziosa”, care își va avea portul de bază în Santos, Brazilia și va oferi o varietate de mini-croaziere și croaziere de 7 nopți care includ Uruguay și Argentina, precum și croaziere cu escale în Rio de Janeiro (Brazilia), perfectă pentru a sărbători Anul Nou și carnavalurile din februarie. 

 

Sezonul MSC Preziosa se va încheia cu o mare călătorie de 22 de nopți care navighează de la Santos și Rio de Janeiro către Europa de Nord în vara anului 2023. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.