Shadow

Marriott introduce practici neuro-incluzive la evenimente

Marriott International s-a alăturat The Neu Project, o inițiativă a Experience Institute a Google, pentru a incorpora practici neuron-incluzive în evenimentele de peste 250 de persoane. Scopul este de a crea experiențe mai incluzive, ținând cont de faptul că 15-20% din populație are diferențe neurologice, inclusiv ADHD, autism, dislexie, epilepsie și sindromul Tourette. 

„The Neu Project s-a născut din dorința de a regândi experiențele evenimentelor post-pandemice și, de atunci, a devenit o inițiativă majoră care generează schimbări în evenimentele din toate industriile”, a declarat Megan Henshall, Global Event Strategy la Google.

Dintre practicile neuro-incluzive care au fost incorporate, se remarcă următoarele trei:

  1. Cameră liniștită: În timpul evenimentelor va fi disponibilă o cameră dedicată recuperării, refacerii și reglării „suprasolicitării senzoriale”. Concepută pentru a promova bunăstarea fizică, emoțională și mentală a participanților, camera va servi drept „refugiu de calmare” unde participanții pot lua o pauză de la eveniment pentru a gestiona oboseala, suprasolicitarea și/sau nevoie senzoriale.
  2. Instrumente și resurse: La înregistrare, participanții vor avea posibilitatea de a solicita diferite instrumente care se potrivească cel mai bine nevoilor lor, cum ar fi jucării senzoriale, dopuri de urechi cu anulare a zgomotului, măști de dormit, ochelari de soare, agende tipărite și hărți ale locului de desfășurare. De asemenea, detalii legate de muzica tare, lumini intermitente sau momente surpriză care vor avea loc în timpul evenimentului.
  3. Subtitrării pentru prezentările de pe scena principală: În timpul prezentărilor de pe scena principală și al conferinței vor fi disponibile subtitrări pe ecran în timp real.
Marriott introduce practici neuro-incluzive la evenimente
Participanții pot solicita jucării senzoriale pentru a se relaxa. Sursă: Marriott International.

Compania a început deja să implementeze mai multe practici neuro-incluzive în cadrul evenimentelor recente, inclusiv o cameră de liniște și instrumente și resurse atât la The Exchange: Association Masters din Statele Unite, cât și la The Exchagen Europe din Madrid. Luna trecută, Marriott și The Neu Project au implementat, de asemenea, o cameră liniștită pentru participanții la IMEX America, un eveniment anual al industriei din Las Vegas, unde se întâlnesc membrii comunității globale a evenimentelor de afaceri.

In 2024, Marriott își va conduce eforturile de neuroincluziune prin desfășurarea unor sesiuni de ascultare activă cu comunitatea pentru a modela conținutul viitor.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.