Shadow

Marriott deschide primul său hotel cu brandul Westin în Regatul Unit

Lanțul Marriott International anunță lansarea în Regatul Unit a brandului său Westin. Grupul deschide The Westin London City la Londra, primul hotel al brandului din țară și unitatea cu numărul o mie din portofoliul Marriott din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Hotelul proiectat de arhitecții britanici Dexter Moren Associates, va avea 222 de camere de lux cu vedere la râu. 

Deținut de 4C Hotel Group și administrat de compania RBH, hotelul va avea și nouă reședințe de ultimă generație, explică lanțul.

Brandul debutează în Regatul Unit într-un moment în care dorința consumatorilor de a călători „este mai mare ca niciodată și când îngrijirea personală este acum văzută ca o necesitate mai degrabă decât o opțiune„.

Noul hotel.

„Odată cu debutul brandului în Regatul Unit, suntem încântați să continuăm să ne extindem portofoliul, oferind experiențe de wellness”, a declarat Jason Nuell, Senior Vice President, Premium Brands, Marriott International.

Proprietatea are un centru spa cu săli de tratament, un studio de fitness, două restaurante pe malul râului și 1.060 de metri pătrați de spațiu pentru întâlniri și evenimente. De asemenea, are „o piscină interioară, care a fost construită în jurul rămășitelor arheologice ale casei de baie Huggin Hill de mai jos”.

Hotelul este situat pe locul convertit al Queensbridge House, pe malul de nord al râului Tamisa, vizavi de Tate Modern și Shakespeare’s Globe Theatre.

Westin Hotels & Resorts are peste 225 de hoteluri și stațiuni în aproape 40 de țări și teritorii.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.