Shadow

Marriott deschide cel de-al 200-lea Autograph într-un palat din Toscana italiană

Brandul Autograph Collection Hotels, care aparține grupului Marriott International, a anunțat inaugurarea fostului Palazzo din secolul al XIV-lea, Grand Universal Lucca, Autograph Collection, în Italia. Hotelul de tip boutique cu 55 de camere, cu nouă suites, va fi hotelul numărul 200 al brandului hotelier. 

 

„Suntem încântați să extindem gama noastră de hoteluri exclusive în Italia și să debutăm în fermacatorul oraș Lucca”, afirmă Jenny Benzaquen, Vicepreședinta Brandului EMEA, Marriott International. „Grand Univers Lucca este o bijuterie unică situată în umitorul oraș toscan, iar spiritul independent al Autograph Collection Hotels este soluția perfectă pentru următorul capitol în viața hotelului”. 

 

Cunoscut sub numele de orașul celor o sută și una biserici, Lucca este situat în inima Toscanei, la poalele Alpilor Apuan, și la mai puțin de o jumătate de oră cu mașina de coasta La Versilia. Hotelul se află situat în apropiere de lucrări remarcabile de arhitectura medievală și renascentistă, precum Biserica Santi Geovanni e Reparata, Teatrul istoric del Giglio și Piazza Napoleone, plină de viață. 

 

În timpul Renașterii, Grand Univers Lucca a fost palatul familiei Paoli, transformându-se în 1857 într-un hotel de lux. Acum, aproape două secole mai târziu, hotelul se deschide după o renovare majoră de milioane de euro condusă de Archea Associati S.R.L, incluzând elemente din toată istoria sa, precum fundațiile zidurilor care datează din epoca romană și rămășițile vechii fântâni de sticlă de la subsol. 

 

„Grand Universe Luca va fi un simbol istoric care va amesteca diferite epoci din istorie”, spune Georges Midleje, directorul general al Shaner Properties din Italia. „Locația noastră unică în orașul magic Lucca oferă oaspeților o perspectivă exclusivă asupra bogăției culturi istorice și culinare din Toscana”. 

 

Elemente importante ale renovării

Camerele au un amestec de stiluri și utilizează țesături de mătase și catifea în tonuri de pământ de roșu toscan, verde pin și galbern soare, reflectând moștenirea orașului producător de mătase, combinat cu mobililier modern din lemn cu detalii. Tapiseriile de pe pereți reflectă podgoriile extinse ale regiunii, în timp ce lămpile suspendate din cristal arată istoria suflării sticlei la Palazzo. 

 

O altă componentă fundamentală a renovării acestui hotel de lux este aluzia la muzică, care se reflectă în numerele camerelor sale, precum Suite Puccini, în onoarea compozitorului de operă născut în Lucca, Giaccomo Puccini, un oaspete obișnuit al Palazzo. 

 

Moștenirea culinară tradiționala italiană se reflectă în restaurantul hotelului, iar pe acoperiș se află barul Sommitá, unde puteți savura un cocktail numit după unele dintre cele mai relevante personalități din regiune, cu vedere la catedrala San Martino. 

 

Grand Universe Lucca oferă, de asemenea, o serie de activități, cum ar fi cursuri private de preparare a cocktail-urilor sub îndrumarea expertului mixolog al hotelului său o degustare de vin realizată din cei mai renumit struguri din podgoriile toscane. De asemenea, în Symphony Lounge, compozitorul de muzică clasică al hotelului va crea pentru clienți un Preludiu personalizat, făcut pentru a reflecta personalitatea oaspetului. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.