Shadow

Lufthansa, crează o companie împreună cu operatorul din Frankfurt, principalul său hub

Lufthansa și Fraport, operatorul Aeroportului din Frankfurt, prinicpalul hub al companiei germane, au format un joint venture 50%-50%, sub brandul FraAlliance, cu care urmăresc să îmbunătățească aspectele legate de dezvoltarea și funcționarea afacerii, experiența clienților, infrastructuri, intermodalitate și durabilitate. Unul dintre obiectivele fundamentale este optimizarea proceselor din aeroport. 

 

Tocmai, unul dintre obiectivele fundamentale ale celor două companii cu această inițiativa este acela de a-și consolida cooperarea actuală în chestiuni strategice și operaționale pe Aeroportul din Frankfurt pentru a îmbunătăți în comun serviciile de la Terminalul 1 al Aeroportului din Frankfurt, unde își are sediul. 

 

„Scopul final este de a imbunatati calitatea produselor si serviciilor pe aeroportul din Frankfurt”, subliniaza noii parteneri. Produceti o imbunatatire a proceselor pe parcursul calatoriei si oferirea de produse pentru zboruri, sporind in acelasi timp competitivitatea aeroportului.

 

Prin FraAlliance, ei urmăresc să obțină îmbunătățiri prin analiza și optimizarea proceselor din operațiunile terminalelor, precum și prin adoptarea unei abordari comune centrată pe client a dezvoltării produselor.

Îmbunătățirea proceselor

Ei observă că un rezultat inițial al parteneriatului este disponibilitatea actualizărilor în timp real pentru punctele de control de securitate a aviației în aplicația Lufthansa, care le va permite pasagerilor săi să vadă timpii de așteptare la punctele de control, permițându-le să-și planifice mai bine călătoriile către aeroport. 

 

Fluxurile de pasageri au fost atent analizate și optimizate. Fraport afirma: „Acest lucru va reduce semnificativ timpul de transfer pentru aproximativ un milion de pasageri pe an, eliminând controalele de securitate duble și inutile. 

(De Izqd. a Da.): Dirk Schusdziara, director general al FraAlliance, Jens Ritter, CEO-ul Lufthansa Airlines; Pierre Dominique Prümm, membru al Consiliului de Aviație și Infrastructuri Fraport; și Jörg Harnisch, director general al FraAlliance.

 

CEO-ul Lufthansa, Jens Ritter, spune: „Vrem să oferim clienților noștri o experiență de călătorie de încredere, punctuală și de prima clasă. Asociația în comun ne va permite să punem accent mai puternic și mai specific pe proiectele necesare pentru atingerea acestor obiective. 

 

Ritter a subliniat că acest nou parteneriat la hub-ul său din Frankfurt, „va oferi o valoare adăugată semnificativă pentru clienții noștri prin implementarea unor măsuri inovatoare și orientate spre viitor”. 

 

Echipa FraAlliance are același personal din ambele companii. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.