Shadow

Jet2holidays îl depășește pe TUI ca principal operator de turism din Regatul Unit

Operatorul britanic Jet2Holidays a depășit, pentru prima dată, TUI ca prim operator de turism din Regatul Unit, obținând licențe pentru a oferi pachete de vacanță pentru 5,9 milioane de persoane în 12 luni, până în septembrie anul viitor, potrivit datelor publicate de Autoritatea Aviației Civile. 

În aceeași perioadă, firma germană TUI are 5,3 milioane de licențe, ceea ce înseamnă că vara viitoare Jet2Holidays va fi compania cu cea mai mare ofertă de vacanță din Regatul Unit.

Operatorii utilizează rezervările finalizate și așteptările de vânzări pentru a rezerva un număr stabilit de licențe ATOL (Air Travel Organiser’s License), care protejează consumatorul în cazul anumitor accidente.

„Faptul că am devenit cel mai mare operator turistic din Regatul Unit este o etapă semnificativă în istoria Jet2Holidays, dar nu va schimba nimic față de ceea ce facem deja”, a spus CEO-ul companiei fondată în 2007, Steve Heapy. 

„Succesul nostru continuu se datorează faptului că avem cea mai buna echipă din industrie, care lucrează neobosit pentru a avea grijă de clienții noștri. Nu vom pierde niciodată din vedere acest principiu fundamental”, a adăugat el.

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.