Shadow

IHG semnează cinci hoteluri cu Grape Hospitality

IHG Hotels & Resorts a anunțat un acord cu Grape Hospitality pentru dezvoltarea a cinci unități sub brandurile Voco, Indigo și Crowne Plaza în Spania, Italia și Franța. 

IHG adaugă 542 de camere în Spania

Acordul include trei hoteluri din Madrid și Barcelona, care au un total de 542 de camere și se vor deschide toate în aprilie 2024.

Hotelul Voco Madrid Center Retiro va avea 193 de camere, spații sociale și va fi primul brand din țară. Hotelul Indigo Barcelona Gran Via Plaza España va fi aproape de Muzeul de Artă Catalan (MNAC), va avea 189 de camere și va fi al doilea Hotel Indigo din oraș. În timp ce Crowne Plaza Madrid Center Retiro, cu 168 de camere, se va alătura hotelului situat în apropierea aeroportului.

Hotel Indigo Florence.

Întărire în Italia și Franța

La sfârșitul acestui an, Hotelul Indigo Florence se va deschide în Florența, Italia, care se află la două minute de mers pe Jos de Santa Maria Novella, gară principală a orașului. Hotelul va avea 160 de camere, săli de conferințe și un centru de wellness. Și în mai 2023 va veni rândul Hotel Indigo Bordeaux, cu 100 de camere, care va deveni al treilea brand în Franța.

La începutul anului, compania anunțase 11 noi unități în Peninsula Iberica, cu branduri precum Holiday Inn Express, Hotel Indigo și Staybridge Suites.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.