Shadow

IHG se concentrează pe extinderea în estul Mediteranei

IHG Hotels & Resorts (IHG) a anunțat deschiderea în primăvara anului 2023 a InterContinental Resort Creta, debutul său de marca de lux pe insula greacă. Reprezintă un pas suplimentar în strategia sa de expansiune în estul Mediteranei, după proiectele sale din Turcia și Muntenegru, care se vor adăuga și la recenta sa deschidere în Azerbaidjan în 2023.

InterContinental Resort Creta, singura unitate din Agios Nikolaos cu acces direct la mare, va avea 205 camere, toate cu terasă privată și jumătate dintre ele cu jaccuzzi. La acestea se adaugă patru restaurante, trei baruri și trei piscine, una cu terasă, o altă piscină infinită și alta pe acoperiș, precum și un spa interior, un centru de sănătate și wellness și spații de întâlnire.

Holul, lounge-ul și recepția vor ave aun perete de stâncă cu iluminare naturală de la un luminator umplut cu apă care amintește de un cadru de coastă insulei.

Hotelul, după cum a subliniat Willemijn Geels, vicepreședinte pentru dezvoltare pentru Europa la IGH Hotels & Resort, „este ultima dintre cele anunțate de IHG în Europa în ultimele 12 luni, care ilustrează perfect puterea și polaritatea mărcii InterContinental„.

Una dintre cele trei piscine infinite ale InterContinental Resort Creta va fi situată pe acoperis.

Noile locații din Ankara (Turcia), Baku (Azerbaidjan) și Canj (Muntenegru), după cum a adăugat el, „au contribuit la extinderea prezenței noastre de lux în regiune”, la care se adaugă „prelungirea cu inca 20 de ani a acordului nostru cu InterContinental Atena. Avem un an bun în față și să sperăm să obținem o creștere suplimentară în 2022 și mai departe”.

Una dintre cele 203 camere pe care le va avea InterContinental Resort Creta.

Mai multe știri de extindere a IHG:

IHG dezvăluie numele și caracteristici noului său brand lifestyle

Două branduri de hoteluri de lux debutează printre cele mai valoroase din lume

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.