Shadow

Un grup de transport aerian intră pe piața de croazieră

Pe fondul crizei globale provocate de pandemia de COVID-19, Discover Qatar, campania de gestionare a destinației a Qatar Airways Group, a anunțat lansarea primei linii de croazieră de expediție, „Qatar Whale Sharks” (Rechinii Balenă din Qatar), care va oferi pasagerilor posibilitatea de a observa una dintre cele mai mari ansambluri ale celor mai mari pești vii din lume, rechinul-balenă, din regiunea marină Al Shaheen, în timp ce călătoresc înconjurați de lux de-a lungul coastei Qatarului. Sezonul acestei călătorii va începe în aprilie 2021 și va cuprinde șapte plecări săptămânale consecutive

 

Croaziera Discover Qatar oferă pasagerilor privilegiul de a accesa zona restricționată din Al Shaheen, un ecosistem eterogen de o inmensă frumusețe naturală, pentru a asista la mareția concentrării rechinilor balenă, precum și pentru a oferi o aventură unică pe coastă. 

 

Destinată pieței de lux, compania subliniază că țara din Golf „oferă un cadru unic pentru croazierele de expediție, combinând natura intactă și destinațiile exotice cu luxul și confortul”. 

 

În plus față de vizionarea rechinilor de balenă, produsul include snorkeling în recifele de corali și explorarea mangrovei sau navigarea în apele turcoaz ale canalului Khor Al Adiad, activități în care ghizi experți, cum ar fi biologi marini, naturaliști și ornitologi, vor îndruma participanții la expediție în identificarea faunei și florei locale. 

 

CEO-ul grupului Qatar Airways, Akbar Al Baker, a declarat: „Sunt foarte încântat să lansez primul nostru produs în această regiune pentru a arăta lumii frumusețea țării noastre. Qatarul, cu natura sa luxuriantă sălbatică și neatinsă, înconjurat de ape cristaline și un ecosistem de biodiversitate unică, oferă aventuri emoționante care permit vizitatorilor să ia legătura cu natura și să viziteze zone care pot fi accesate doar pe mare”. 

 

Discover Qatar oferă o croazieră de expediție de opt nopți, de nouă zile, la bordul unei nave de lux, cu pensiune completă. „Pasagerii se vor bucura de servicii de cinci stele, facilități elegante, atracții turistice și expeditii, în timp ce echipajul cu mare experiență se va asigura că, călătoria este sigură și confortabilă. Clienții vor avea, de asemenea, posibilitatea de a prelungi durata călătoriei lor. La zece nopți și unsprezece zile, inclusiv un sejur de trei nopți la Doha. 

Rechinii balenă, numiți adeseori „giganți amabili”, au existat timp de 60 de milioane de ani. Pot trăi până la o sută de ani și cresc până la o lungime de 12 metri, aproximativ dimensiunea unui autobuz școlar.

 

Discover Qatar a încheiat un parteneriat cu PONANT, un lider mondial în croaziere de expediție de lux. pentru a oferi această linie de călătorie. Oaspeții vor călători la bordul Le Champlain, una dintre noile nave ale companiei pentru acest tip de călătorie care se mândrește cu caracteristici inovatoare, design și tehnologie de vârf, subliniază compania. Oferă 92 de camere și apartamente de lux, dotate cu servicii de ultima generație, precum servicii de majordom 24 de ore pe zi, restaurante și un spa de lux. Are o piscină infinită și un lounge subacvatic multisenzorial futurist, cu ferestre mari pentru a observa marea din interior. O platformă hidraulică va facilita debarcarea și îmbarcarea atunci când oaspeții participă la expediții. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.