Shadow

Așa va arăta primul parc tematic al „Game of Thrones”

A trecut mai bine de un an și jumătate de când popularul serial „Game of Thrones” a luat sfârșit. Cu toate acestea, fanii acestei spectaculoase producții de filme se vor putea reintroduce în poveștile epice ale celor Șapte Regate anul viitor, când primul parc tematic din lume despre această celebră sagă se deschide în Irlanda de Nord la studiourile Linen Mill din Irlanda de Nord în Banbridge. Deși nu există încă o există de deschidere exactă, este clar că fanii au deja un loc pentru a se bucura de un pelerinaj complet prin universal creat de George R. R. Martin. Se întâmplă ca anul trecut, rezervările de bilete în CroațiaIslanda și Irlanda s-au declanșat, deoarece acestea sunt cele trei țări principale care găzduiesc spații naturale care au servit drept decor pentru serie. Acest fenomen al fanilor a determinat aceste țări să înregistreze creșteri de 124%. 

Acest parc va include experiențe pentru a pătrunde în istorie, piese originale ale filmărilor, costume și arme și diverse elemente utilizate în filmările seriei fantastice, potrivit Tourism of Irlanda, care nu specifică datele de deschidere, dar confirmă faptul că, în ciuda dificultăților după criza de sănătate a COVID-19, parcul se deschide în anul următor.

Unul dintre scenarii.

Game of Thrones Studio Tour a fost dezvoltat sub licența Warner Brothers Consumer Products și va fi singura experiență permanentă din lume dedicată universului fantastic creat de George R. R. Martin. 

În această, vizitatorii vor avea ocazia să se cufunde în seturile de filme autentice folosite în unele dintre cele mai iconice scene ale seriei, mergând pe urmele locuitorilor din Westeros.

Această experiență va parcurge, printre altele, măreția Drumului Regelui, Winterfell, Piatra dragonului, Dincolo de zid și Sălașul Aspru, sau orașele Meereen și Braavos. De asemenea, parcul va avea o sală principală remarcabilă dedicată Winterfell. 

Complexul tematic va include o colecție exclusivă de obiecte de artizanat și echipamente creative care au dat viață seriei epice.

Informațiile despre atelierele de proiectare a producției și departamentele de artă vor spori experiența vizitatorilor, împreună cu o secțiune dedicată designului de costume și exponante live despre machiaj și proteze utilizate în producție.

Studiourile Linen Mill, situate la jumătatea distanței dintre Belfast și Dublin, au fost una dintre principalele locații de filmare pentru acest fenomen global fictiv, care a fost filmat în mare parte în Irlanda de Nord, de asemenea, la studiourile Titanic din Belfast și în diferite locații din ținuturile Antrim și Down.

Alte experiențe în Irlanda

Acest parc nou se alătură altor atracții turistice extraordinare legate de saga fanteziei, făcând din regiune un loc obligatoriu pentru mulți fani din întreaga lume.

Printre cele mai populare experiențe se numără Itinerarul de 3 zile „Game of Thrones” de-a lungul Causeway și Glens Coast, o călătorie de 250 de mile dus-întors prin unele dintre cele mai uluitoare peisaje din Irlanda de Nord, făcând călătorii în locații memorabile de ficțiune.

De asemenea, turul Winterfell în Castle Ward, casa familiei Stark este, de asemenea, o necesitate în Irlanda, printre multele altele. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.