Shadow

Google adaugă date cu privire la COVID-19 la căutările sale de călătorii

Google a făcut câteva actualizări pentru a ajuta utilizatorii să-și organizeze călătoria -spun ei- într-un mod sigur. Acum, când căutați informații legate de hoteluri, zboruri sau lucruri de făcut într-un loc, puteți vedea dacă există o avertizare sau o restricție de călătorie pentru COVID-19 în acea destinație. 

 

În anunțarea modificările pentru căutările de călătorie în sistemul său, Google a declarat că, deorece impactul COVID-19 poate varia în funcție de destinație „este important să fiți la curent cu cele mai recente și actualizate informații referitoare la călătorii în locul pe care vrei să îl vizitezi”. 

 

Și, amintește că este crucial ca oamenii să respecte toate reglementările locale de sănătate pentru a preveni răspândirea COVID-19. Astfel, atunci când se caută informații se poate vedea deja dacă există o avertizare de călătorie sau o restricție într-o anumită destinație, cerințe de intrare sau carantină. 

Google adaugă funcții legate de pandemie în căutarile sale de călătorie
Google adaugă funcții legate de pandemie în căutarile sale de călătorie

 

În plus, subliniază motorul de căutare, alertele de conducere au fost introduse recent în Google Maps pentru a notifica utilizatorii despre punctele de control și restricțiile datorate de COVID-19 de-a lungul rutei lor. 

 

Pe măsură ce restricțiile și avertismentele încep să fie eliminate, motorul de căutare adaugă informații în căutarea Google despre reluarea călătoriilor într-o anumită destinație. 

 

„Acum veți putea vedea procentul de zboruri și hoteluri care operează cu disponibilitate, în funcție de datele de zbor și de hotel ale Google de săptămâna precedentă”, explică motorul de căutare pe blogul său. 

 

Pe pagina google.com/travel se pot vedea, de asemenea, tendința în zboruri și disponibilitatea hotelului, precum și link-uri către resurse locale suplimentare din partea de sus a paginii, precum numărul de cazuri COVID-19. 

 

De asemenea, căutarea de hoteluri poate fi filtrată în funcție de polticile de anulare gratuite

 

Incertitudinea datorită COVID-19 face mai dificilă luarea deciziilor în timpul planificării pentru următoarea călătorie. Vom continua să împărtășim cele mai relevante informații, astfel încât utilizatorii să poată lua cele mai bună decizii și să călătorească în siguranță când va veni momentul”. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.