Shadow

Fitur dorește să dea un impuls mai mare turismului sportiv

Fitur Sports, secțiunea specializată a Târgului Internaţional de Turism de la Madrid (Fitur), care va avea loc între 24 și 28 ianuarie la centrul expozițional Ifema Madrid, își va extinde formatul și conținutul pentru a-și spori contribuția la turismul sportiv. 

Cea de-a doua ediție a Fitur Sports, organizată în colaborare cu Asociația spaniolă a producătorilor si distribuitorilor de articole sportive (AFYDAD), își va extinde formatul și conținutul la Fitur 2024 cu scopul de a colabora la dezvoltarea turismului sportiv, oferind un punct de întâlnire între industria turismului și cea a sportului.

Această formă de petrecere a timpului liber devine din ce în ce mai importantă în preferințele călătorilor și, în consecință, în oferta de destinații și hoteluri. Acest lucru a fost evident la prima ediție a Fitur Sports, care a depășit toate așteptările de participare, cu 33 de vorbitori, 9 sponsori, 18 parteneri profesioniști și peste 250 de participanți.

Fitur dorește să dea un impuls mai mare turismului sportiv
Turismul sportiv devine din ce în ce mai popular în rândul călătorilor.

La Fitur 2023, acest sector a fost prezent doar o zi, dar anul viitor vor avea trei zile de sesiuni profesionale, de miercuri până vineri, cu prezentări la care vor participa experți în turism și sport.

O altă noutate va fi extinderea spațiului rezervat acestei secțiuni, cu o zona dedicată networking-ului, expozițiilor și întâlnirilor de afaceri. În plus, in cele două zile de weekend, aceasta va oferi conținut pentru publicul larg.

Fitur Sports va include toate tipologiile sale, axate pe trei domenii principale:

  • Turism sportiv și activ: running, trail running, trialton, ciclism, golf, sporturi nautice, sporturi montane și de iarnă, tenis, tenis de masă, etc.
  • Sporturi pentru profesioniști, sporturi de echipă, sporturi de sală și tabere de antrenament.
  • Evenimente sportive majore, marketing sportiv, implicarea fanilor, călătorii corporative în sectorul sportiv (MICE & Sports)

A se citi și Fitur va găzdui cele mai inovatoare dezvoltări tehnologice din turism.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.