Shadow

Disneyland Paris și-a extins oferta pentru a sărbători cei 30 de ani

Cu peste 375 de milioane de vizitatori în 30 de ani, Disneyland Paris a devenit prima destinație turistică din Europa, așa cum a subliniat președintele său, Natasha Rafalski, în cadrul unei prezentări online pentru a face cunoscute activitățile care se desfășoară din 6 martie, pentru a sărbători cele trei decenii ale parcului, care a fost inaugurat pe 12 aprilie 1992. Printre noutățile planificate se remarcă noi zone tematice, noi atracții și chiar și o garderobă reînnoită pentru personaje. 

Natacha Rafalski a evidențiat și capacitatea de inovație de care a dat dovada parcul de-a lungul anilor, cu noii spații și noi atracții an de an. De asemenea, ea a anunțat una dintre principalele noutăți care a fost incorporat în această vară: Campus Avengers, în incinta Walt Disney Studios Park, axat pe universul supereroilor Marvel.

Protrivit vicepreședintelui de divertisment al campului, David Duffy, a fost pregătit un „mediu intensiv” al lumii Marvel, cum nu s-a mai văzut până acum. În acest sens, trebuie amintit că anul trecut a fost inaugurat Disney’s Hotel New York-The Art of Marvel, dedicat acestor personaje.

Câteva cifre care sintetizează evoluția parcului în acești 30 de ani

  • Peste 16.000 de angajați lucrează la Disneyland Paris, numiți membri ai distribuției în parc, de 120 de naționalități și 20 de limbi diferite
  • Peste 200 de spectacole au fost produse de departamentul de Divertisment din 1992
  • În acești 30 de ani, peste 30.000 de costume au fost concepute în propriile ateliere. Este una dintre cele mai importante colecții de costume din Europa
  • Parcul de Paris este una dintre cele mai mari grădini din Europa, cu aproximativ 35.000 de copaci si 450.000 de arbuști
Președintele Disneyland Paris, Natasha Rafalski, în cadrul prezentării sale online.

Mai multe informații despre parcul din Paris

Disneyland Paris își va redeschide instalațiile pe 17 iunie

Disneyland Paris: primele imagini ale hotelului pentru supereroii Marvel 

Pe de altă parte, pentru prima dată în istoria Disney, personajul Minnie Mouse a purtat un costum cu pantaloni cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii (8 martie), realizat de designerul britanic Stela McCartney.

De asemenea, în fața castelului recent remodelat al Frumoasei Adormite, punctul central al parcului, și pe strada principală, va avea loc un spectacol audiovizual cu participarea a 200 de drone. Vor zbura sincronizat formând numărul 30 de pe cer, deasupra castelului, în ritmul unei noi piese muzicale create special pentru aniversare, înregistrată de o orchestră la legendarul studio Abbey Road din Londra.

Acest spectacol este conceput pentru a inaugura sărbătoarea și este pentru o perioadă limitată de timp și va fi prima dată când parcul folosește tehnologia dronelor ca parte a unui show.

O altă noutate anunțată de parc pentru a-și comemora cei 30 de ani de istorie este cererea unei incinte cu zece grădini tematice în interiorul „pentru a redescoperi” poveștile Disney. Acesta este Gardens of Wonder, care va include 30 de noi piese de artă.

În domeniul restaurantelor, parcul are 59 de restaurante, 10 baruri și numeroase magazine de tip fast-food s-au proiectat noi preparate și magazine gastronomice cu culorile și motivele aniversării a 30 de ani, care vor fi prezente și în suveniruri și produse specifice în cadrul magazinele sale.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.