Shadow

Disneyland Paris își va redeschide instalațiile pe 17 iunie

Disneyland Paris a anunțat că își va redeschide porțile pe 17 iunie și patru zile mai târziu va fi inaugurat Hotelul New York – The Art of Marvel. Parcul tematic din Paris a fost obligat să închidă pe 30 octombrie din cauza restricțiilor sanitare pentru a reduce pandemia COVID-19

„Deschiderea va fi efectuată cu măsuri exhaustive sanitare și siguranță„, potrivit companiei într-un comunicat. De asemenea, se adaugă faptul că, pentru vizitatorii care își rezervă vizita cu mai puțină îngrijorare, condițiile actuale vor oferi flexibilitate în pachete și vor include anulări și modificări fără costuri pentru sejururile la hotelurile Disney, în orice moment și cu până la șapte zile înainte de sosire, data (cu excepția asigurărilor și taxelor de transport, dacă este cazul), precum și de a plăti în rate, fără costuri suplimentare.

Atât cele două parcuri care alcătuiesc complexul, cât și hotelurile vor fi redeschise. În plus, pe 21 iunie, Hotelul New York – The Art of Marvel va fi deschis și este deja disponibil de rezervare din 18 mai. Conceput ca o galerie de artă din New York, această unitate de 4 stele aduce un omagiu locuinței multor supereroi Marvel și a artiștilor lor.

„Am visat în acest moment”, spune Natacha Rafalski, președintele Disneyland Paris, potrivit declarației. Aceasta subliniază faptul că redeschiderea dă posibilitatea vizitatorilor să se bucure de toate atracțiile și de „multe alte suprize”.

Restricțiile sanitare impuse în Franța cu privire la închiderea locurilor publice, de la baruri și restaurante la săli de sport sau restaurante au fost ridicate la data de 19 mai.

Guvernul are încredere că accelerarea campaniei de vaccinare și îmbunătățirea datelor, deoarece atât spitalizările, cât și decesele din cauza pandemiei continuă să scadă, vor permite că această redeschidere să fie definitivă și progresivă.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.