Shadow

Crystal Cruises își va relua activitatea în 2023 cu noi proprietari

După ce în februarie și-a anunțat închiderea definitivă, așa cum am anunțat în știrea Adio luxului autentic pe mare: Crystal Cruises se închide, compania de croazieră va fi din nou operațională anul viitor, deoarece atât cele două nave ale sale cât și brandul au un nou proprietar.

 

Crystal Symphony si Crystal Serenity au fost vândute la licitație în Bahamas, pentru un total de 128 de milioane de dolari (circa 122 milioane de euro, fără ca identitatea noilor proprietari să fie dezvăluită la acel moment. 

 

Un amănunt care a fost cunoscut doar câteva zile mai târziu, este vorba despre o altă companie specializată în turism de lux, A&K Travel Group, deținută de Geoffrey Kent și Heritage, grupul industrial a cărui președinte este Manfredi Lefebvre d’Ovidio. 

 

Ambele nave vor fi supuse unei remodelări ample, cu scopul de a fi din nou operaționale în 2023 sub același brand Crystal Cruises, care a fost achiziționată și de firma menționată. 

Crystal Symphony.

 

După cum a explicat Manfredi Lefebvre d’Ovidio, în urmă cu 35 de ani, familia sa a preluat controlul Sitmar Cruises, pe care a trebuit să îl cedeze 25 de ani mai târziu. Prin urmare, „când a aparut oportunitatea de achiziționa Crystal Cruises, nu m-am gandit de două ori”.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.