Shadow

Costa Cruises își amână călătoriile în Europa și anulează Caraibe

Costa Cruises a decis să amâne călătoriile planificate pentru această iarnă în Europa și să le anuleze pe cele din Caraibe și ocolul lumii, ca urmare a crizei coronavirusului și a restricțiilor pe care guvernele le aplică pentru a o controla. 

 

Compania italiană de croaziere, care aparține Carnival Corporation, a explicat într-un comunicat, că ia această decizie din cauza „restricțiilor încă în vigoare în unele țări europene și având în vedere evoluția situației epidemiologice

 

Aceasta a confirmat că va oferi în continuare călătoriile sale în Italia, precum și itinerariile pe care le oferă deja în Grecia până pe 3 ianuarie. Cu toate acestea, amână inceputul unor călătorii, precum cele planificate pentru Spania. 

 

În septembrie, compania a declarat că nava sa Costa Diadema va călători din noiembrie în Insulele Canare, Egipt și Grecia; însă acum a anunțat că nu își va începe croazierele pe Marea Mediterană până pe 6 aprilie, când va oferi excursii în Turcia, Egipt și Grecia.

Și călătoriile în jurul lumii vor fi amânate.

 

Aceasta a explicat, de asemenea, că nava sa Costa Firenze va oferi excursii de șapte zile din decembrie cu escale în Valencia și Barcelona, printre alte orașe, dar nu va mai fi cazul. „Va începe să navigeze pe 28 februarie 2021, oferind croaziere de șapte zile în Italia, Franța și Spania”, potrivit comunicatului. 

 

Compania a anulat călătoriile sale în Caraibe ți cele de ocol al lumii din cauza incertitudinii apărute în urma pandemiei.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.