Shadow

Coronavirus prăbușește zborurile de Wizz Air spre Italia cu 60

Compania low cost maghiară Wizz Air a anunțat joia trecută că își va reduce zborurile către Italia cu 60% începând cu 11 martie, din cauza scăderii cererii înregistrate după izbucnirea epidemiei de coronavirus în nordul acestei țări

 

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță modificări pe itinerariul său, datorită tendinței descendente a numărului de rezervări de zbor către Italia„, a declarat compania într-un comunicat.

 

În concecință, frecvența conexiunilor cu Italia se reduce la 11 martie și la 2 aprilie

„În această perioadă, numărul de zboruri din Bulgaria către câteva orașe italiene va fi redus cu 60%. Itinerariul obișnuit va fi restabilit după 2 aprilie„, se menționează în comunicat. 

 

Pentru călătorii cu rezervări valide pentru această perioadă, compania low cost maghiară le oferă clienților să aleagă între rute alternative pentru prima dată posibilă, o schimbare gratuită a rezervării, rambursarea prețului plătit în numerar sau 120% din prețul sub forma de credit în profilul lor de pe platforma digitală a companiei. 

 

Marți, 28 februarie, și compania bulgară Bulgaria Air a decis, de asemenea, să anuleze până pe 27 martie toate zborurile sale către Milano. În Bulgaria nu s-au înregistrat până acum cazuri de coronavirus.

 

Wizz Air reduce și frecvența zborurilor din România spre Italia. Astfel, vor fi reduse frecvența zborurilor din aeroporturile din București, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Suceava și Timișoara spre Milano, Bologna, Bari, Roma, Treviso, Catania, Napoli și Pisa.

 

Sursă: hosteltur.com și mediafax.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.