Shadow

Cinci hoteluri cu cinci paturi de vis

Hotels.com, care aparține grupului Expedia, a ales cele mai bune cinci recomandări pentru a te bucura de o odihnă de neuitat din catalogul său de sute de mii de hoteluri din întreaga lume, fie datorită originalități paturilor, tesăurilor lor, fie că sunt amplasate în locuri de vis. 

Northern Lights Village, Finlanda

Visul fiecărui călător este să doarmă sub stele. Acum este posibil și fără a fi nevoie să o faci în aer liber, la hotelul Northern Lights Village din Finlanda. Acest hotel original are suites de gheață, a căror paturi sunt situate sub cupole spectaculoase din sticlă. Situat în Saariselka, este locul unde poți să te bucuri de aurora boreală și stele căzătoare din pat. O noapte la acest hotel costă 390 de euro.

The Portobello Hotel, Londra

Acest hotel din Londra este un capriciu pentru iubitorii de odihnă, disponibil de la 225 de euro pe noapte. Situat în inima cartierului Notting Hill, acest hotel victorian are un pat circular de 2,5 metri, în care un număr mare de celebrități și-au pus capurile celebre pe pernă. Se zvonește că este atât de confortabil încât unii faimoși au încercat să-l cumpere fără succes.

Bangkok Tree House, Thailanda

Pentru oaspeții care au visat vreodată să doarmă prin copaci, Bangkok Tree House (Thailanda) este unitatea de cazare perfectă pentru a te bucura de un pat la înălțime. În acest hotel exotic, al cărui design combină organicul și luxul, te poți bucura de o noapte de la 190 de euro în sus pe una dintre platformele sale în aer liber, cu paturi suprapuse de perdele albe ușoare și de unde te poți bucura de o vedere impresionantă a celeilalte părți a râului Chao Phraya. Ca o curiozitate, fiecare cameră este inspirată de o insectă.

V8 Hotel Classic Motorworld Region Stuttgart, Germania

Iubitorii de motoare nu pot găsi un loc mai bun pentru a se odihni. Acesta este V8 Hotel Classic Motorworld Region Stuttgart, în Germania, unde mitul că nu este confortabil într-o mașină este desfințat. Și există multe modele din care poți alege, pentru 149 de euro pe noapte. De la un Mercedes până la popularul gandac, printr-un Jaguar sau BMW.

Jade Mountain Resort, Sfânta Lucia

Având o vedere la ocean și unul dintre cele mai spectaculoase situri naturale din lume pe Insula Sfânta Lucia, în CaraibeJade Mountain Resort este unul dintre cele mai fascinante hoteluri din lume în care să te trezești. Nu numai pentru paturile sale cu vedere la munte și la mare, ci și pentru piscina sa infinită, spa, jacuzzi și chiar piscine private în camere. Toate acestea fac din acest hotel unul dintre cele mai solicitate de cei mai pretențioși clienți și care își pot permite să plătească 1.646 de euro pe noapte.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.