Shadow

Agențiile germane intenționează să prelungească sezonul până în toamnă

După un sezon estival în care activitatea a fost reactivitată pe jumătate, cu luna august mai slabă decât iulie în recuperarea agențiilor germane, sectorul turismului german își pune acum speranțele în prelungirea sezonului până în toamnă, datorită perioadei vacanțelor școlare între octombrie și noiembrie. Asociația germană a agențiilor și operatorilor de turism (DRVa înregistrat deja un nivel ridicat de cerere pentru destinațiile tradiționale de pachet de călătorie în toamnă: Spania, în special Insulele Canare și Mallorca, Grecia și Turcia. „Un alt sezon important de călătorii se apropie odată cu sărbătorile de toamnă”, afirmă aceștia din DRV, de unde își amintesc ca multe destinații mediteraneene extind sezonul estival anul acesta pentru a putea primi clienți în octombrie și noiembrie

Împreună cu aceste destinații mediteraneene, DRV indică alte destinații de lung curier, care înregistrează și ele o cerere bună, precum Egipt, Maldive și Seychelles, „foarte populare” printre călătorii germani.

În mod similar, agențiile germane subliniază faptul că există un mare interes pentru destinațiile la care se poate ajunge cu mașina, autobuzul sau trenul, precum regiunile germane, precum și Austria, Italia și Țările de Jos.

De asemenea, croazierele, atât pe mare, cât și pe râuri, sunt foarte populare printre turiștii germani în următoarele săptămâni.

Cele mai rezervate destinații.

Ce tendințe observă agențiile în rezervări pentru aceste luni? Asociația subliniază că în această toamnă se menține preferința rezervărilor cu puțin avans, așa cum s-a intamplat deja vara. Astfel, acestea indică o medie a perioadei de rezervare în avans de între patru și șase săptămâni și, uneori, cu mai puțin timp în avans. În plus, clienții optează pentru opțiuni flexibile pentru modificarea rezervării și anularea călătoriilor organizate.

„Pe măsură ce vaccinarea progresează, cetățenii germani își dau seama de dorința lor de călătorie, pe care o amânaseră în prima jumătate a anului, cu călătorii rezervate cu puțin timp în avans. Mulți vor să se întoarcă pentru a se bucura de vacanța lor în afara Germaniei, mai ales toamna. Și iarna, în destinațiile de vis din afara țării. Prin urmare, vaccinarea este importantă”, subliniază DRV.

Mai multe zboruri

De asemenea, pentru a prelungi sezonul estival, grupul turistic TUI va adăuga mai multe zboruri TUIfly în octombrie și noiembrie spre destinații din Marea Mediterană, precum Insulele Baleare, Grecia sau Turcia. Cele mai populare trei destinații în acest moment sunt Antalaya, Mallorca și Creta, potrivit noului director al TUI Germania, Stefan Baumert.

La rândul său, FTI și-a extins deja programul de zbor din septembrie, incluzând 330 de zboruri săptămânale către Spania cu diferite companii aeriene și a adăugat mai multe zboruri către Egipt în octombrie, potrivit Fvw. De asemenea, operatorul a prelungit sezonul în Creta și Rodos până în noiembrie, cu 20 de hoteluri partenere, care vor rămâne deschise până la sfârșitul lunii.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.