Shadow

Acesta este primul hotel tematic Pixar din Statele Unite

Pixar Place Hotel de la Disneyland Resort și-a deschis porțile pe 30 ianuarie, devenind prima proprietate tematică Pixar din Statele Unite, ca urmare a transformării hotelului Disney’s Paradise Tier. 

„în următorii câțiva ani, extinderea Disneyland Resort va fi spectaculoasă, iar transformarea Pixar Place Hotel este o demonstrație a modului în care creează experiențe de înaltă calitate, pentru oaspeții noștri, inspirate de cele mai populare povești ale noastre”, a declarat Ken Potrock, președintele Disneyland Resort.

Acesta este primul hotel tematic Pixar din Statele Unite
Pixar Place Hotel este fostul Disney’s Paradise Pier. Sursă: Christian Thompson/Disneyland Resort.

Clădirea de 15 etaje are vedere spre parcul Disney California Adventure. După ce toate finisajele, aceasta va avea 479 de camere, inclusiv două noi apartamente tematice (cu două dormitoare) și un nou lounge Concierge Services. Oferta gastronomică a Pixar Place Hotel va include trei restaurante,

Hotelul a fost conceput pentru a „evoca inspirația și umorul din filmele Pixar”, decorul ilustrând momente memorabile din poveștile studioului de animație. 

Acesta este primul hotel tematic Pixar din Statele Unite
În centrul holului hotelului se află faimosul candelabru Pixar. Sursă: Disneyland Resort.

„La Pixar, misiunea noastră este de a spune povești minunate. Și nimic nu este mai incitant decât să vezi cum aceste povești prind viața în parcurile Disney. Pixar Place Hotel din Disneyland Resort este exemplul perfect – este ca și cum ai păși într-o lume Pixar. Este cu adevărat captivant și suntem încheiat un parteneriat cu Walt Disney Imagineering pentru a face posibilă această experiență pentru oaspeți”, a declarat Peter Docker, director de creație al Pixar.

Recepția este centrată în jurul unei sculpturi de mari dimensiuni a emblematicului candelabru Pixar care se balansează pe o minge. În anumite momente ale zilei, Joe Gardner de la „Soul” poate fi găsit cântând la pian lângă scările hotelului.

Acesta este primul hotel tematic Pixar din Statele Unite
Hotelul va avea 479 de camere tematice. Sursă: Disneyland Resort.

În cazul camerelor, acestea au incorporat trimiteri la lumea studioului, de la arta conceptuală de pe capetele de pat până la pernele inspirate de Pixar Ball. O parte din arta expusă a fost creată de artiștii de la Pixar Animation Studios exclusiv pentru Pixar Pace Hotel.

Suite Coco va fi plin de culoare, aducând un omagiu lui Miguel și moștenirii familiei sale prin intermediul artei din Oaxaca, în timp ce apartamentul Incredbles Suite, în stil modernist, va prezenta amintiri ale familiei Parr, cu un aer futurist și știinţifico-fantastic. Lounge-ul de concierge Creators Club de la primul etaj va celebra relația dintre Walt Disney Imagineering și Pixar Animation Studios prin postare de atracții, arta conceptuală și muzica din experiențele Pixar din parcurile Disney din întreaga lume.

Acesta este primul hotel tematic Pixar din Statele Unite
Hotelul are o piscină pe acoperiș. Sursă: Disneyland Resort.

Pixar Shorts Court va oferi posibilitatea de a juca în aer liber jocuri inspirate de scurtmetraje Pixar. De asemenea, oaspeții hotelului se vor putea relaxa în Pixel Pool; se vor putea juca în fântânile de apă Nemo’s Cove, inspirate de Finding Nemo; sau se vor putea da cu toboganul Surfin’ Slide de 57 de metri (186 de picioare) al lui Crush.

Acesta este primul hotel tematic Pixar din Statele Unite
În sala de gimnastică a hotelului, veți putea vedea personajele Monster University pe o bandă de alergare. Sursă: Disneyland Resort.

Hotelul are un centru de fitness, unde a fost proiectată o pictură murală cu Mike și Sulley din „Monsters University” pe o bandă de alergare. Magazinul STOR-E, situat în hol, este o aluzie la filmul „WALL-E” și oferă îmbrăcăminte și jucării cu tematică Pixar, precum și suveniruri și alte produse de vânzare din Disneyland Resort.

Acesta este primul hotel tematic Pixar din Statele Unite
În magazinul Stor-E, oaspeții vor găsi îmbrăcăminte, jucării tematice și suveniruri. Sursă: Disneyland Resort.

A se citi și Disneyland Paris își va redeschide cel mai emblematic hotel în ianuarie.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.