Shadow

Accor își menține hotelurile deschise în Ucraina

Sébastien Bazin, Presedinte și CEO al Accor, a confirmat în discursul său la Convenția Virtuală ITB 2022 că hotelurile sale din Ucraina rămân deschise pentru c, în propriile sale cuvinte, „nu ne închidem niciodată unitățile atunci când oamenii au nevoie să fie deschise; este o decizie luată mai mult cu inima decât cu capul. Suntem mai mult decât o simplă industrie care vinde un produs, așa că rămânem deschiși pentru oamenii care au nevoie de el pentru a rămâne în siguranță”. Bazin vorbește o dată la trei zile cu angajații săi din acea țară, 700 lucrând în hotelurile sale și recunoaște că „deși par obosiți, mențin o atitudine pozitivă”. 

Dintre cele șapte hoteluri Accor din Ucraina, după cum au confirmat surse ale lanțului pentru HOSTELTUR, cele care nu au fost evacuate sunt folosite ca refugiu pentru echipele lor, familiile lor, oaspeții rămași, în majoritate membri ai ONG-urilor și jurnaliștilor internaționali și comunităților locale.

Sébastien Bazin în timpul intervenției sale la Convenția virtuală de la ITB 2022, în care a recunoscut că decizia de a menține hotelurile deschide în Ucraina a luată mai mult cu inima decât cu capul, ținând cont și de personal.

Accor are patru hoteluri în Kiev sub brandurile Ibis, Mercure și Fairmont; două în Lviv, lângă granița cu Polonia, Ibis Styles si Gruner Lviv Boutique Hotel; și unul în Odesa, Hotelul Paris Mgallery.

În acest sens, Marloes Knippenberg, CEO Kerten Hospitality, care a participat alături la Bazin la masa CEO pe tema durabilității de la ITB Berlin, a subliniat necesitatea să promoveze „Mai mult ca niciodată colaborarea, crearea unui ecosistem cu grupuri de interese care să împuternicească comunitatea locală și să le fie mai ușor să contribuie la ajutor; să i se ofere o viziune cu care toată lumea să se poată identifica și să știe să o comunice. Pentru prima dată avem echipele noastre care colaborează pentru a ajuta în Polonia„.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.