Shadow

Wyndham a lansat un nou brand, debutând în all-inclusive

Lanțul Wyndham Hotels & Resorts a semnat o alianță strategică cu Playa Hotels & Resorts pentru a crea cel de-al 22-lea brand, cu care își face debutul în segmentul all-inclusive. Noul brand Wyndham Alltra a debutat cu două hoteluri în Mexic

După cum a aflat HOSTELTUR, brandul va începe în Caraibe, dar intenția este să-l extindă în alte destinații de soare și plajă. Alltra va avea hoteluri all-inclusive numai pentru familii și adulți.

Primele două hoteluri ale brandului Wyndham Alltra (All-inclusive Travel for All) sunt situate în Cancun și Playa del Carmen: Wyndham Alltra Cancun all inclusive resort și Wyndham Alltra Playa del Carmen only adults all inclusive.

Wyndham Alltra Playa del Carmen.

Playa Hotels & Resorts are un acord exclusiv pentru brandul în Mexic, Caraibe și în anumite țări din America Latină.

Hotelul Wyndham Alltra Playa del Carmen pentru adulți este un all-inclusive cu 287 de camere, situat la 55 de kilometri de Aeroportul Internațional Cancun și oferă oaspeților săi o varietate gastronomică în 10 restaurante și baruri, o sală de sport de ultimă generație, piscină cu vedere la Marea Caraibelor, spa, două spații pentru evenimente și posibilitatea de activități zilnice precum yoga în fața plajei și aerobic în spa, precum și divertisment pe timpul nopții.

Wyndham Alltra Cancun

La rândul său, Wyndham Alltra Cancun, situat în zona hotelieră, este un resort all-inclusive pentru familii, care are 458 de camere, un parc acvatic, 10 restaurante, baruri, saloane, piscine multiple și un spa.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.