Shadow

Wizz Air va opera două zboruri săptămânale Santander-București

Compania aeriană Wizz Air va opera două zboruri pe săptămâna cu București din 23 aprilie, pe aeroportul Seve Ballesteros-Santander, o nouă rută care va fi operațională până la sfârșitul verii. 

 

După cum a raportat compania aeriană, această noua conexiune dintre terminalul din Cantabria și capitala Romaniei va avea loc marțea și sâmbăta în timpul sezonului de vară

 

Biletele pentru a zbura de la Santander în București sunt deja în vânzare. 

 

În plus, această rută devine destinația numărul 145 în rețeaua de conexiuni Wizz Air și este lansată cu o prognoză de 19.000 de pasageri pe an

 

Noua rută „va contribui la economia locală și la sprijinirea locurilor de muncă indirecte în operațiunile aeroportuare, de transport, hotel și turism”, a raportat compania aeriană.

Pasageri în debarcare în aeroportul din Santander.
Pasageri în debarcare în aeroportul din Santander.

 

Compania, care își mărește rețeaua în Spania, oferă în 2019 un total de 54 de rute spre 10 țări din aeroporturile Alicante, Barcelona El Prat, Castellon, Fuerteventura, Ibiza, Madrid, Malaga, Palma de Mallorca, Seve Ballesteros-Santander, Tenerife, Valencia și Zaragoza.

 

În anul 2018, Wizz Air a transportat mai mult de 2,2 milioane de pasageri pe rutele sale din Spania, ceea ce reprezintă o creștere de 15% față de 2017. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.