Shadow

TUI accelerează investițiile în flota de croaziere pentru Germania și Regatul Unit

TUI Group se așteaptă la o creștere continuă a cererii de croaziere în următorii ani, acestea fiind unul dintre pilonii de bază a creșterii sale. Prin urmare a decis să accelereze investițiile în reînnoirea și extinderea flotei, în special pentru piețele germană și britanică. 

Compania a implementat mai multe modificări în planificarea sa, astfel încat, de exemplu, Mein Schiff2, care a fost transferată filialei britanice Marella Cruises. Inclusiv noul Mein Schiff 2, flota noua recent construită planificată pentru a fi operaționala în acest an în cazul TUI Cruises va crește la șapte nave.

În același timp, Marella va continua să-și modernizeze navele. Astfel, TUI UK & Ireland a cumpărat SkySea Golden Era de la Royal Caribbean Cruises pentru filiala britanică a grupului. Investiția în această navă este echivalentă cu planurile inițiale privind Mein Schiff 2. După o renovare extinsă SkySea Golden Era a fost lansată ca Marella Explorer 2 în acest an.

TUI acelera la inversión en flota de cruceros para Alemania y Reino Unido

Membrul Comitetului Executiv al grupului și mangerul de croaziere, Sebastian Ebel, a declarat că compania va continua „să investească în portofoliul nostru de croaziere și să extindă, să modernizeze și să întinerească flota noastră. Cu aceste decizii, creștem oferta TUI Cruises și accelerăm extinderea acestui segment în plină expansiune”.

După cum a explicat Erik Friemuth, director de marketing și, de asemenea, membru al Comitetului Executiv al grupului, într-un interviu pentru HOSTELTUR, „după fuziunea din 2014, am stimulat transformarea TUI de la un simplu operator al grupului turistic la un grup turistic cu o concentrare clară asupra hotelurilor și croazierelor„, și a adăugat, „dezvoltăm, investim și gestionăm propriile noastre hoteluri și croaziere, iar strategia a dat roade. Peste 55% din profiturile noastre, de peste 1,1 milioane de euro pe an, provin din aceste segmente„.

 

Flota va ajunge la 18 nave în cinci ani

Așa cum era planificat, în primăvara anului 2018 compania, a lansat efectiv noile Mein Schiff 1 și Mein Schiff 2, în timp ce vechiul Mein Schiff 1 a fost transferat la Marella ca Marella Explorer. Marella Cruises este fosta Thomson Cruises, o filială a TUI UK & Ireland.

În 2019, noul Mein Schiff 2 s-a alăturat flotei TUI Cruises și l-a înlocuit pe vechiul Mein Schiff 2. În plus, Hapap-Lloyd Cruises și-a extins flota. Pe de altă parte, în primăvara și toamna acestui an grupul a lansat două nave de expediție de lux, Hanseatic Nature și Hanseatic Inspiration.

Până în 2023, TUI Group a anunțat nava recent construită Mein Schiff 7, care va deveni parte a flotei TUI Cruises. Cu toate adăugările planificate, în cinci ani vor fi 18 nave comparativ cu cele 15 din prezent care fac parte din cele trei branduri ale sale: TUI Cruises, Hapag-Lloyd Cruises și Marella Cruises.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.