Shadow

Thomas Cook deschide cel de-al optulea Cook’s Club al său din Rodos

Grupul Thomas Cook a deschis săptămâna aceasta al optulea său hotel Cook’s Club, un hotel urban de 18 camere în centrul orașului vechi din Rodos

Hotelul de tip boutique duce designul tropical al liniei Cook’s Club în centrul orașului Rodos, cu o piscină pe acoperiș și un bar care oferă priveliști uimitoare asupra orașului și un suite cu balcon panoramic.

Cook’s Club City Beach Rhodes are un restaurant italian la parter pentru oaspeți și rezidenți locali. Meniul include o selecție de paste proaspete, pizza și alte preparate din bucătăria italiană.

Terasa de pe acoperișul hotelului.

Hotelul va funcționa pe tot parcursul anului pentru a servi clienții care doresc să viziteze insula în și în afara sezonului de vară, iar barul de pe acoperiș va fi deschis atât pentru oaspeți, cât și pentru vizitatori.

Enric Noguer, directorul general al Hotels and Resorts al Thomas Cook, a amintit că „atunci când am lansat Cook’s Club în urmă cu doi ani, aduceam hoteluri de design urban la plajă. Acum, odată cu deschiderea primului nostru hotel de plaja urbană, suntem încântați să folosim acest lucru ca model pentru a extinde Cook’s Club în alte destinații populare din oraș și soare și plajă”.

Cook’s Club City Beach Rhodes ajunge după deschiderea în Turcia, Spania, Grecia, Egipt și Bulgaria. 

Creat pentru o noua generație de călători, linia Cook’s Club se caracterizează printr-un design modern și contemporan, mâncare excelente și băutura, DJ lângă piscină și sejururi la prețuri accesibile.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.