Shadow

Radisson va deschide două hoteluri noi în New York

Radisson a anunțat deschiderea a două hoteluri în inima New Yorkului: Radisson Hotel New York Midtown-Fifth Avenue și Radisson Hotel New York Wall Street. Împreună adaugă 539 de camere în Manhattan. 

Radisson Hotel New York Midtown-Fifth Avenue are 230 de camere și suites, Wi-Fi, Fitness Center și Business Center deschis 24 de ore. Hotelul poate găzdui evenimente corporative, întâlniri ale managerilor și mici recepții în cele patru săli de evenimente. Proprietatea are Sean Ames, în calitate de director general.

Radisson Hotel New York Midtown-Fith Avenue are 230 de camere.

Situat în inima Manhattanului, hotelul se află la doar câțiva pași de principalele atracții din New York, cum ar fi Times Square, Central Park, Rockefeller Center și Fifth Avenue, precum și proximitatea stațiilor de metrou pentru acces ușor la restul orașului.

La rândul său, Radisson Hotel New York Wall Street – al cărui director general este David Hayes – oferă oaspeților un acces ușor la districtele financiare, inclusiv One World Trade Center, Bursa din New York și Wall Street. Hotelul cu 289 de camere are centru de fitness și Wi-Fi gratuit și restaurante. Cei care doresc să organizeze o întâlnire corporativă, seminarii de afaceri sau seri sociale pot profita de cei aproape 280 de metri pătrați de spațiu flexibil pentru evenimente hoteliere în patru camere separate. Camerele de întâlnire oferă, de asemenea, Wi-Fi gratuit și servicii pentru până la 100 de oaspeți.

Radisson Hotel New York Wall Street are 289 de camere și spații de evenimente.

„Orașul New York este una dintre principalele destinații de afaceri și de agremenet din lume, iar deschiderea acestor două hoteluri ilustrează creșterea continuă a grupului hotelier Radisson în industria hotelieră și a călătoriilor”, a declarat Ken Greene, președinte pentru America al Radisson Hotel Group.

Pe de altă parte, a fost raportat că Radisson Hotel New York Times Square, cu 320 de camere și construcții noi, este deja disponibil pentru sejururi de la sfârșitul anului 2019.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.