Shadow

P&O Cruises suspendă operațiunile până în aprilie 2021

Compania P&O Cruises a decis să prelungească pauza operațiunilor sale până în aprilie 2021, din cauza „incertitudinii actuale în jurul porturilor europene”. Decizia a implicat anularea a 18 croaziere europene. 

 

Paul Ludlow, președintele P&O Cruises, a menționat că „cu titlurile de știri și pline de speranță, în mod clar nu vrem să ne extindem pauza în operatiuni mai mult decât este absolut necesar, dar având în vedere îndrumarea în continuă schimbare privind călătoriile internaționale și diferitele reglementări din mai multe porturi de escală europene considerăm că este prudent să anulăm aceste date suplimentare„. 

 

Într-un comunicat, el adaugă că întrucât plățile finale pentru aceste croaziere expiră foarte curând, „am considerat că era ceea ce este corect să facem pentru oaspeții noștri”, adăugând că cei care au rezervări într-o plecare anulată vor primi un credit de 125% pentru călătoriile viitoare sau o rambursare a 100% la completarea unui formular web. 

 

„Ne pare rău să-i dezamăgim pe cei care ar fi trebuit să călătorească, dar sperăm cu adevărat că vor rezerva pentru mai târziu în an sau pentru noul nostru program de vacanță din 2022, care a fost pus în vanzare la începutul acestei luni cu o cerere puternică, arătând o mare încredere a croazierelor în viitor”, a conchis Paul Ludlow. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.