Shadow

Meliá semnează al patrulea proiect în Albania: hotelul Sol Dürres

Meliá Hotels International a semnat al patrulea proiect în Albania, care urmează să fie deschis în 2022 sub numele de Sol Dürres. După această inauguarare se așteaptă altele care erau deja proiectate și vor exista trei branduri ale lanțului în țara balcanică. 

 

Dürres, situat pe coasta albaneză a Mării Adriatice, este al doilea oraș ca mărime din Albania, iar plaja sa este cea mai vizitată din țară. 

 

Hotelul Sol Dürres, situat la 10 kilometri de al doilea cel mai important oraș din Albania, va fi rezultatul remodelării totale a actualului Tropikal Resort, la care se va adăuga construcția altor două clădiri înconjurate de grădini și piscine, formând un complex modern de vacanță într-un mediu liniștit pe plajă. 

 

În total, hotelul va avea 383 de camere (inclusiv mai multe vile premium), un restaurant à la carte și alte opțiuni de luat masa, un club pe plajă, o zonă de wellness, un centru de fitness și mai multe săli de întâlnire. Zona piscinei va avea un spațiu conceput pentru adulți, altul pentru familii și unul special pentru cei mici. 

 

Pe lângă acest hotel, care se va deschide în 2022, portofoliul de proiecte din Albania include Meliá Dürres, o stațiune de vacanță cu 400 de camere; Meliá Tirana cu 140 de camere de la etajele superioare ale unei clădiri iconice și un alt hotel în Dürres care va funcționa sub brandul Innside by Meliá

 

Prin instalarea a trei dintre brandurile sale, grupul aspiră să „se poziționeze ca unul dintre principalii operatori internaționali din țară”. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.