Shadow

KLM: Cerere crescută pentru zborurile spre destinații din America de Nord

Pe fondul veștilor bune care circulă încă de săptămâna trecută în spațiul public cu privire la ridicarea restricțiilor pentru zborurile dinspre spațiul Schengen spre Statele Unite ale Americii începând cu luna noiembrie, KLM Royal Dutch Airlines a anunțat creșterea numărului de frecvențe de zbor spre cele mai importante orașe din SUA. Astfel, începând cu 7 decembrie 2021 KLM va relua zborurile spre Las Vegas și Miami.

Decizia vine ca urmare a intenției comunicate de autoritățile de la Washington de a permite accesul în SUA călătorilor vaccinați din UE și Marea Britanie. Guvernul olandez a decis, de asemenea, să retragă reglementările de carantină anunțate anterior pentru călătorii vaccinați din Statele Unite.

Relaxarea restricțiilor pentru călătoriile spre și dinspre SUA a determinat decizia KLM de a relua serviciile către Las Vegas și Miami începând cu 7 decembrie 2021. Pasagerii care aveau zboruri către aceste destinații, rezervate anterior limitărilor impuse de autorități, pot contacta KLM pentru o re-rutare gratuită pe aceste zboruri directe.

KLM

Cerere crescută spre destinații din America de Nord ca urmare a veștilor despre reluarea zborurilor dinspre Europa. Prețul unui bilet pornește de la 550 euro.

Pe fondul veștilor bune venite dinspre Canada, care a anunțat că va primi din nou turiștii vaccinați, care prezintă și un test PCR negativ, încă din 7 Septembrie, precum și a zvonurilor cu privire la ridicarea restricțiilor pentru zborurile dinspre Spațiul Schengen spre Statele Unite ale Americii începând cu luna noiembrie, s-a observat o creștere considerabilă a cererii spre aceste destinații. Prețul unui bilet spre New York, de exemplu, pornește de la 560 euro în luna noiembrie, în vreme ce, spre Canada, spre destinații populare în rândul românilor, precum Toronto sau Montreal, prețurile încep de la 675 euro pentru un bilet dus-întors cu date de călătorie flexibile, o singură escală și bagaj de mână inclus.

KLM își propune să revină la numărul de destinații și zboruri operate înainte de pandemie

Restabilirea unei rețele globale de destinații este punctul central al strategiei KLM de a depăși criza pandemică ca o companie aeriană mai puternică și mai competitivă.

Încă de la începutul pandemiei, KLM a făcut eforturi considerabile pentru a-și menține o rețea aeriană cât mai extinsă. Acest lucru a asigurat pasagerii că pot continua să călătorească (atunci când este esențial) și că mărfurile, inclusiv bunurile medicale și vaccinurile, pot fi transportate. KLM va continua să insiste asupra unei mai mari coerențe în politica privind restricțiile de călătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.