Shadow

Ghid de călătorie video post-Brexit pentru cetățenii UE

VisitScotland a lansat un videoclip adresat cetățenilor europeni „pentru a se asigura că nu se vor descuraja de a vizita Scoția din cauza incertitudinii și dezinformării cu privire la Brexit. Acesta include informații actualizate și de orientare pentru călătorii din Uniunea Europeană care intenționează să viziteze Scoția după ce Regatul Unit va părăsi UE la 31 octombrie

 

Videoul, creat în șase limbi, răspunde la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre călătoria în țară după Brexit cu sfaturi care arată diferențele dacă Regatul Unit cu sfaturi care arată diferențele dacă Regatul Unit pleacă cu sau fără un acord. 

 

Videoclipul agenției naționale de turism oferă sfaturi despre orice, de la controlul pașapoartelor și al frontierelor, vize și permise de conducere la taxe vamale și asigurare de călătorie. În continuare, videoclipul menționat:

 

Judy Mariens, manager senior al pieței pentru Europa la VisitScotland, a declarat: „Vizitatorii noțtri europeni sunt incredibil de importanți pentru noi, de aceea este esențial să îi ajutăm să rămână cât mai informați înainte de a vizita Scoția după Brexit”. 

 

Ea a subliniat, de asemenea, că obiectivul este de a ajuta vizitatorii cu unele dintre actualizările cheie pentru a călători în Scoția, astfel încât aceștia să poată planifica corespunzător, totuși, un lucru care nu se va schimba va fi primirea călduroasă din Scoția”. 

 

Europa oferă șase dintre cele 10 piețe turistice cheie ale Scoției, cu 1,6 milioane de rezidenți ai UE care au vizitat țara în 2017, generând 956 milioane de lire sterline (1.066 mil. €) pentru economia sa. 

 

Videoclipul este disponibil în franceză, germană, italiana, olandeză și spaniola, precum și în engleză

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.