Shadow

Eurowings: schimbare de trend în segmentul de business

Cererea de zboruri de business crește semnificativ față de anul precedent, potrivit Eurowings, compania aeriană low cost a Grupului Lufthansa, ale cărei rezervări pe acest segment au crescut cu 60% în noiembrie față de anul trecut și față de vară, sunt duble. Compania aeriană arată că revenirea târgurilor comerciale internaționale, crearea de rețele de business și evenimentele din sectorul aviației declanșează călătorii de business.

Cererea de călătorii de business creste semnificativ: față de anul precedent, potrivit companiei low cost Grupului Lufthansa, Eurowings, ale cărui rezervări pe acest segment au crescut cu 60% în noiembrie față de anul trecut. Față de lunile de vară, rezervările curente sunt duble. Compania aeriană subliniază că revenirea târgului internaționale, crearea de rețele de business și evenimentele din sectorul aviației stimulează călătoriile de business.

Printre principalele rute Eurowings actuale cu cea mai mare cerere de business se numără conexiunile europene de la Düsseldorf la Milano și la Viena, de la Hamburg la Londra și de la Stuttgart la Budapesta; în timp ce printre legăturile interne, cele de la Berlin la Köln, de la Düsseldorf la Berlin, de la Stuttgart la Berlin și de la Hamburg la Stuttgart sunt în prim plan. 

Compania aeriană evidențiază o schimbare de tendință, menționând că, pentru prima dată de la începutul pandemiei de COVID-19, nu mai înregistrează o scădere a cererii pentru semestrul de iarnă; dimpotrivă, detectează o reactivare a cifrelor pentru rezervări pe segmentul căltoriiilor de business.

„Observăm o dinamică în creștere în călătoriile de business în aproape toate sectoarele și, pentru că cererea reținută pentru întâlniri față în față este foarte mare”, spune CEO-ul Eurowings, Jens Bischof

Bischof a adăugat că mai mulți manageri încep din nou să construiască rețele personale, mai ales că persoanele de contact la multe companii s-a schimbat după lunga pauză de COVID.

„Companiile aeriene simt, de asemenea, un impact prozitiv constant asupra rezervărilor lor, datorită eliminării cerinței măstii ca cea mai recentă restricție de călătorie”. 

Eurowings este lider pe piață în aeroporturile din Köln/Bonn, Düssedorf, Hamburg și Stuttgart și, pe baza datelor sale, se poate obține o imagine de ansamblu reprezentativă a modului în care se dezvoltă călătorii de business în Germania.

Creșterea este, de asemenea, observată în mod deosebit la târgurile comerciale majore germane din Köln, Düsseldorf, Hamburg și Stuttgart, care sunt, de asemenea, cele mai mari baze ale Eurowings. nevoia de schimb personal umple târgul, stimulând afacerile de călătorie și atrage vizitatori din toate colțurile Europei.

Aproximativ două treimi din toate evenimentele industriei globale au loc în Germania și patru din cele mai mari zece centre expoziționale din lume situate în țară, primind participanți din Birmingham Geneva, Lyon, Praga, Salzburg sau Stokholm.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.