Shadow

Disney Cruise a prezentat o nouă insulă privată în Bahamas și nava Rapunzel

Trei nave noi vor fi adăugate flotei companiei Disney Cruise Line, iar prima care va naviga va fi Disney Wish, care va fi livrată la sfârșitul anului 2021 și va pleca în ianuarie 2022, așa cum a fost anunțat în cadrul D23 Expo. În plus, a fost prezentată a doua insulă privată pe care o va avea în Bahamas. 

Noua navă îl va avea ca personaj principal pe Rapunzel și, în cadrul conferinței care a avut loc duminică 25 august, s-a prezentat cum se va vedea atriul de trei etaje ale navei, care va fi inspirat din basm.

Cele trei noi nave comandate la Meyer Fert vor funcționa cu GNL și vor fi „puțin mai mari” decât Disney Dream (2011) și Disney Fantasy (2012). Disney Wish cu 1250 de cabine vor fi livrate în 2021, iar celelalte două sunt programate pentru 2022 și 2023.

„Fiecare navă de croazieră Disney este unică, cu un nume care întruchipează emoția de a naviga cu Disney și puterea poveștilor noastre. Noile nave vor avea experiențele care sunt pe gustul oaspeților noștri, precum și magia complet nouă”, a declarat Bob Chapek, președintele Disney Parks, Experiențe și Produse ale Disney.

Este de așteptat ca croaziera Disney Wish va începe să navigheze în ianuarie 2022.

Noua insulă privată din Caraibe

Compania a anunțat, de asemenea, ca va adăuga o a două insulă privată în Bahamas. Proiectarea Lighthouse Paint va fi responsabilitatea inginerului Disney, Joe Rohde, care a lucrat de exemplu la parcul tematic Disney’s Animal Kingdom din Orlando.

Disney Cruise Line a finalizat achiziția a proprietății private Lighthouse Point la începutul acestui an și a semnat un acord cu Guvernul din Bahamas pentru a dezvolta locul într-un mod responsabil și durabil.

După cum a informat Disney Cruise Line, și-au asumat angajamentul de a dezvolta cel puțin 20% din proprietate; să utilizeze practici de construcții durabile, inclusiv un doc de stand deschis care elimină nevoia de a draga un canal de barcă; stabilirea de programe de monitorizare a mediului în timpul construcției și exploatării; și să doneze guvernului mai mult de 190 de acțiuni de terenuri private ale guvernului, printre altele.

Pentru construcție vor fi aplicate practici durabile și se va evita dragarea unui canal.
Pentru construcție vor fi aplicate practici durabile și se va evita dragarea unui canal.

„Cu trei nave noi care se alătură flotei noastre, am considerat că ar fi o oportunitate incredibilă de a adăuga o altă destinație unică în porturile noastre de apel. Căutăm iîn Bahamas și Caraibe o locație ideală care ne permite să creăm noi experiențe, în timp ce sărbătorim cultura acestei regiuni incredibile”, a adăugat Chapek.

Construcția a Lighthouse Point, odată ce guvernul a examinat și acceptat o evaluare a impactului ambiental și un plan de management al mediului și a avut loc o consultare publică. Lucrarile sunt programate să înceapă în 2020 și să se încheie între 2022 și 2023.

 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.