Shadow

Brandul de lux Raffles își va face debutul în Dubai în 2021

Lanțul AccorHotels și dezvoltatorul imobiliar Nakheel au semnat un acord de management pentru a aduce brandul Raffles Hotels & Resorts în Dubai. În 2021, este planificată inaugurarea proiectului PALM 360, un proiect cu două turnuri în Palm Jumeirah.

PALM 360 va fi primul complex turistic la malul mării pentru Raffles în Dubai și cea mai înaltă structura din Palm Jumeirah. La aproape 260 de metri înălțime, va oferi vederi neobstrucționate, la coasta Golfului Persic și linea orizontului din Dubai. Principala sa atracție va fi o piscină în aer cu o lungime de 155 de metri, conectată la turnuri la 170 de metri deasupra solului.

Acordul a fost semnat de președintele companiei Nakheel, Ali Rashaad Lootah și de CEO-ul Accor Hotels, Sébastien Bazin.

Hotelul va oferi 125 de camere și suites și va avea, de asemenea, 359 de reședințe de brand, inclusiv 16 penthouse-uri de brand, fiecare având propria piscină infinită privată, gimnaziu și cinema – care vor fi disponibile pentru vânzare. Proprietarii reședințelor vor putea să se bucure de serviciile Raffles, inclusiv consilierea, transportul privat și serviciile alimentare în reședință. Ele se vor bucura, de asemenea, de statutul VVIP global printr-un Program exculsiv de Beneficii de Proprietate (Ownership Benefits Program).

Brandul de lux Raflles își va face debutul în Dubai în 2021
Brandul de lux Raflles își va face debutul în Dubai în 2021

În complex va funcționa restaurante de lux, inclusiv două pe acoperiș și una pe marginea piscinei și a plajei.

După semnare, Președintele companiei Nakheel, Ali Rashid Lootah, a declarat: „Ne-am angajat să jucăm un rol cheie în realizarea viziunii Guvernului din Dubai, continuând cu livrarea de proiecte unice și repere care să întăreascp poziția Dubaiului ca destinație de clasa mondială pentru viață, afaceri, agrement și turism„.

Palm Jumeirah s-a transformat rapid într-una dintre cele mai apreciate destinații din lume, oferind ultimul mod de a trăi luxul și petrecerea timpului liber. PALM 360 va spori atractivitatea globală a insulei, care atrage milioane de vizitatori în fiecare an. Suntem încântați să colaborăm cu AccorHotels pentru acest proiect impresionant”, a adăugat el.

La rândul său, Sébastien Bazin, președintele și CEO-ul AccorHotels, a comentat că colaborarea cu Nakheel „marchează expansiunea mult așteptată a uneia dintre cele mai cunoscute branduri de lux (…) Dezvoltarea proiectului Raffles The Palm Dubai Hotel și Raffles Residences PALM360 nu consolidează doar portofoliul nostru de lux într-o destinație de agrement de referință, ci demonstrează și dedicarea noastră pentru a dezvolta cele mai distinse concepte de ospitalitate”.

PALM360 se alătură altor 16 hoteluri care fac parte din programul de extindere a ospitalității a 1,3 miliarde de dolari al companiei Nakheel, care este determinat să livreze aproape 6.000 de camere și apartamente în Dubai. Primele două hoteluri, în Dragon Mart și Ibn Battuta Mall, le-au deschis în 2017, iar celelalte fiind faza de construcție sau dezvoltare.

Raffles The Palm Dubai și Raffles Residences PALM 360 se alătură celor 11 Raffles Hotels & Resorts din întreaga lume. Colecția se află în principalele orașe ale lumii, cum ar fi Parisul, Istanbulul și Seychelles.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.