Shadow

Amex va cumpăra de la DER Touristik divizia de business travel

American Express Global Business Travel (GBT) va cumpăra de la grupul german de intermediere DER Touristik divizia sa pentru călătorii corporative, DER Business Travel. Tranzacția trebuie să obțină aprobarea autorităților antitrust și părțile se așteaptă ca aceasta să fie finalizată în al treilea timestru a anului 2019. Trebuie amintit că societatea-mamă a companiei în vânzare, DER Touristik, este unul dintre cei mai mari operatori turistici din Germania și în 2015 a preluat grupul elvețian Kuoni

Această achiziție va permite GBT să își extindă amprenta în Germania, în special pe piața companiilor mici și mijlocii. Operațiunile DER Business Travel vor fi consolidate la scară internațională și la rețeaua globală de business GBT și, în plus, clienții corporativi ai grupului german vor avea acces la programele de cheltuieli de călătorie ale Amex și la plataforma tehnologică.

Vicepreședintele senior si directorul general internațional al GBT, Elyes Mrad, a comentat că „dat fiind complementaritatea firească a afacerilor noastre, achiziția este o mare oportunitate pentru toți cei implicați. GBT servește mulți clienți globali și internaționali, în timp ce DER se concentrează asupra companiilor mici și mijlocii care operează în Germania”.

La rândul său, Mark Tanz, CEO-ul DER, a declarat că „acesta este un moment special pentru DER Business Travel, angajații și clienții săi. GBT și DER sunt organizații axate pe persoane cu o pasiune pentru oferirea celor mai bune tehnologii și servicii clienților. Cu mărimea și tehnologia GBT, precum și cu experiența și relațiile noastre din Germania, este o șansă reală de a oferi o nouă și valoroasă propunere comună companiilor noastre germane”.

DER Business Travel are bazele sale în Frankfurt și opearează în 42 de locații din Germania cu aproximativ 600 de angajați.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.