Shadow

Acesta va fi Icon of the Seas, noua croazieră pentru familii a Royal Caribbean

Prima navă de croazieră din clasa Icon a Royal Caribbean, Icon of the Seas, a ieșit din docul finlandez, unde a fost în construcție de mai bine de opt luni, iar acum plutește deja pe mare. Cu aceasta, s-a programat pentru ianuarie premiera sa, așa cum a comunicat compania de transport maritim

Ca parte a plutirii la șantierul naval Meyer Turku din Turku, Finlanda, docul uscat al navei s-a umplut cu apa peste noapte. Odată plin, Icon a fost mutat într-un doc pentru echipamente, unde a rămas până la finalizarea construcției.

Această navă oferă o combinație de experiențe de vacanță: de la retragere pe plajă la o evadare în stațiune până la aventură în parcul tematic.

După cum a subliniat Royal Caribbean, această navă oferă fiecărui tip de familie, „versiunea celei mai bune vacanțe de familie”. Croaziera introduce numeroase noutăți la cele opt cartiere deja cunoscute, evidențiind Thrill Island, Chill Island și luxoasa Suite Neighborhood pe patru nivele.

Punerea pe plutire al croazierei Icon of the Seaas.

Odată pusă în funcțiune, Icon of the Seas va naviga pe tot parcursul anului, călătorii de șapte nopți către Caraibe de Est și Vest din Miami. Fiecare crozieră va vizita cea mai bine cotată insula privată din Royal Caribbean, CocoCay (Bahamas), și o combinație de destinații, inclusiv Cozumel, Mexic; Philipsburg, Saint Martin; și Basseterre, San Cristobal.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.