Shadow

5 schimbări în călătorii pe care le aduce 2023

De-a lungul anului 2023 și în umrătorii, vor exista schimbări continue în modul ân care oamenii călătoresc. Noile instrumente, soluții și cunoștințe, precum și tranzitul mai ușor prin aeroporturi și posibilitatea de a călatori cu mai puține bagaje, sunt tendințe clare. 

Creșterea călătoriilor la nivel global, cu așteptări atât de la călătorii individuali mai mari decât oricând, când vine vorba de o experiență de a călătorie fără probleme, industria evoluează rapid pentru a satisface cerințele în continuă schimbare.

Deși tehnologia este un motor important al schimbării, iar Web3 și biometria vor juca un rol important, relatile umane sunt la fel de importante. 

Au fost identificate cinci tendințe, toate legate de preocupări personale și sociale, de la dorința de a călători cu o amprentă ecologică mai ușoară până la a putea lucra de oriunde. Și toate vor influența forma călătoriei, potrivit raportului „Amadeus 2023 Travel Trends”, elaborat de experții în tehnologie de călătorie Amadeus.

  1. Metavers pentru a vedea destinația înainte de a călători: Explorarea metaversului va permite călătorilor să exploreze o destinație înainte de a ajunge sau să-și retraiască amintirile odată ce se întorc.
  2. Plata biometrică facială: Va ajuta la crearea unei experiențe de plată fără probleme în timpul călătoriei.
  3. A călători fără bagaje: Hotelurile vor oferi călătorilor mai multe facilități, astfel încât aceștia să poată călători mai ușor.
  4. Standardizarea telemuncii: lucrătorii la distanță vor adopta un stil de viață din ce în ce mai nomad, migrând în diferite locații pe măsură ce politicile de „muncă de oriunde” devin mai normalizate.
  5. Noua tipologie de călătorii de afaceri: va apărea o nouă categorie de călătorii de business, concentrată pe conectarea echipelor, construirea de relații și deblocarea creativității în afara biroului.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.