Shadow

Wyndham incorporează 12 resort-uri în Europa

Lanțul Whyndham Hotels & Resorts, într-o alianță strategică cu CLC World Resorts & Hotels, a anunțat includerea în portofoliul lor, cu un rebrand, douăsprezece proprietăți în destinații cheie de leisure din Spania, Turcia, Regatul Unit și Austria, în luna noiembrie. Aceste proprietăți vor fi transformate în Wyndham Grand Residences, Wyndham Residences, Wyndham, Ramada Residences by Wyndham și Ramada by Wyndham, oferind opțiuni de cazare high-end, de lux si de lux și de nivel mediu pentru familii și oaspeți pe termen lung, care doresc să combine afacerile și petrecerea timpului liber. 

 

Noile adăugări vor extinde și mai mult portofoliul Wyndham de peste 300 de hoteluri din toată Europa, adăugând destinații solicitate, inclusiv coasta Mării Egee a Turciei, Coasta Soarelui, Tenerife, proprietăți rurale izolate din Scoția și Anglia și Alpii austrieci, după cum a raportat lanțul. 

 

Noile deschideri pe Coasta Soarelui includ Wyndham Grand Residences Costa del Sol Mijas, Ramada Residences by Wyndham Costa del Sol Fuengirola și Wyndham Residences Costa del Sol Mijas, toate situate în grădini subtropicale cu peste 20 de piscine și instalații, restaurante la fața locului, o sală de sport și mai multe cluburi pentru copii. 

 

Unitățile de cazare vor oferi o gamă de studiouri, apartamente cu unul, două și trei dormitoare, unele cu jacuzii pe terasele lor, cuprinzând apartamente și vile exclusive, standard, premier, premier plus și sublime pentru a se potrivi diferiților călători care vizitează Coasta del Soarelui. 

 

Între timp, în Tenerife se vor adăuga Wyndham Residences Tenerife Costa Adeje și Ramada by Wyndham Tenerife Costa Adeje (181 de garsoniere, apartemente de una, două și trei dormitoare), ambele situate pe un deal de pe coasta de Sud a insulei Tenerife. 

 

De asemenea, include Wyndham Residences Tenerife Golf del Sur, care are 106 garsoniere, apartamente și vile exclusiviste cu unul, două și trei dormitoare în oaza Golf del Sur. 

 

„Suntem încântați să adăugăm aceste resort-uri excepționale în portofoliul nostru și să continuăm să ne extindem destinațiile în toată Europa. Încrederea continuă a proprietarilor și operatorilor independenți subliniază accesul strategiei noastre de conversie”, a declarat Dimitris Manikis, președinte al Wyndham Hotels & Resorts EMEA. 

 

„Suntem încântați să începem călătoria noastră cu CLC World”, spune Manikis, care observă că lanțul are o experiență solidă dedicată ajutării companiilor hoteliere să beneficieze de sprijinul și recunoașterea brandului pe care le obțin „atunci când se alătură celei mai mari companii de franciză din lume„. 

Hotelul Wyndham Grand Residences Costa del Sol în Mijas.

 

La rândul său CLC World este o afacere de familie cu peste trei decenii de experiență în dezvoltarea de complexe turistice premiate în unele dintre cele mai căutate destinații din lume. 

 

„Colecția CLC World de vile, apartamente și suites se deosebește de hotelul convețional, combinând toate instalațiile și confortul unui hotel de lux cu case spațioase cu unul până la trei dormitoare, dotate cu tot ce ai acasă”, explică lanțul. La acestea se adaugă restaurante, baruri, piscine, magazine și o serie de divertisment la fața locului. 

 

„Ceea ce prețuim la Wyndham, pe lângă scară și distribuția sa enormă, este pasiunea pentru ospitalitate și sprijin excepțional. Suntem încântați de colaborarea noastră și așteptăm cu nerăbdare să primim mai mulți călători în colecția noastră de stațiuni și hoteluri și să le oferim o experiență minunată împreună cu Wyndham”, a declarat Patrick Ingram, CEO al CLC World. 

 

Restul deschiderilor

Celelalte adăugări, din Regatul Unit, includ Wyndham Trenython Manor Cornwall, găzduit într-un conac de 24 de acri cu un peisaj rural uimitor cu vedere la Golful St Austell de pe Riviera Cornish engleză, precum și la Wyndham Duchally Country Estate, situat pe o proprietate din 1838 de 27 de acri din Perthshire, lângă Gleneagles (Scoția). 

 

În Austria se adaugă Ramada Residences by Wyndham Saalfeden, situat în Aplii austrieci, ideal pentru o vacanță la schi, dar și pentru activități în aer liber vara. 

 

În sfârșit, în Turcia se adaugă Wyndham Residences Kusadasi Golf & Spa, situat într-un parc de lângă Marea Egee, un complex care 410 apartamente moderne și vile cu unul, două și trei dormitoare care includ multe facilități de agrement precum un teren de golf precum și Ramada Residences by Wyndham Milas Bozbük, un centru spa pe malul mării, cu vedele la apele Mării Egee

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.