Shadow

WTM de la Londra a fost anulat și va fi înlocuit cu un târg virtual

World Travel Market (WTM), cel mai mare târg de turism din lume care are loc în fiecare an la Londra, a anunțat anul acesta că va fi doar virtual. Ediția din 2020 era programată în perioada 2-4 noiembrie, dar în cele din urmă nu va exista ediție cu asistență fizică, iar WTM-ul virtual va avea loc în perioada 9-11 a aceleași luni. „Din păcate, anul acesta va fi prima dată de când am lansat WTM London in 1980 când nu va exista un eveniment cu asistență fizică”, a explicat Simon Press, directorul târgului. 

 

Restricțiile continue de călătorie, impunerea cerințelor de carantină și închiderile locale în întreaga Europa înseamnă că evenimentele noastre vor fi experiențe total virtuale”, subliniază organizatorii târgului. 

 

„Am lucrat neobosit pentru a organiza un eveniment cu asistență fizică, dar numărul tot mai mare de restricții de călătorie și incertitudinea din întreaga lume înseamnă că un va fi ușor pentru mulți vizitatori străini sa participe personal”, adaugă Simon Press. 

 

Explică, de asemenea, faptul că „există încă incertitudine cu privire la permisul de a organiza conferințe și evenimente de business în Regatul Unit”. Termenul oficial pentru a lua această decizie este 1 octombrie, dar târgul de turism a ales să nu aștepte această data și a renunțat la o întâlnire cu asistență fizică. 

 

„Mii de profesioniști din industria călătoriilor din întreaga lume vor putea să se întâlnească și să facă afaceri într-o gamă largă de sesiuni virtuale pentru a ajuta industria să se recupereze, să reconstruiască și să inoveze”, adaugă directorul.

WTM de la Londra s-a lansat în 1980.

 

Ediția online a WTM va avea loc în perioada 9-11 noiembrie și va oferi delegaților posibilitatea de organiza întâlniri virtuale individuale  pentru a face afaceri, pentru a participa la conferințe și mese. 

 

Va avea patru spații virtuale pentru a găzdui webinars și dezbateri, inclusiv turismul responsabil. 

 

În plus, se configurează o versiunea virtuală a Travel Forward, un eveniment de tehnologie de călătorii și turism co-localizat cu WTM, care va combina expoziția virtuală, sesiunile de conferințe și rețele rapide pentru că startup-urile să cunoască investitori. Cu tema „Reziliența, inovație și răspuns”, va avea o abordare bazată pe tehnologie pentru a sprijini redresarea sectorului. 

 

Anularea acestui târg „nu a surprins sectorul turismului”, spune Kate Williams, purtătorul de cuvânt al agenției de marketing și comunicare turistică Lotus din Londra, care este încrezătoare că târgul virtual „va fi cu siguranță un succes”. 

 

Cu toate acestea, subliniază faptul că „multe companii ne-au contactat în căutarea de alternative pentru a atrage turistul britanic, după o vară foarte dificilă. Credem că anularea evenimentului live va determina multe companii să regândească modelul de maximizare a bugetelor pentru a genera o rentabilitate mai mare a investiție din bugetele lor”. 

 

„Industria turismului se confruntă cu momente dificile, ca niciodată până acum. Cu toate acestea, lucrăm de luni de zile ca un sector foarte unit”

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.