Shadow

World Travel Market deschide înregistrarea pentru un eveniment hibrid

World Travel Market revine la ExCel din Londra, cu un eveniment hibrid care va avea loc pe 1, 2 și 3 noiembrie 2021 și practic, pe 8 și 9 din aceeași lună. Înscrierile sunt deschise, deoarece va fi necesară o pre-înregistrare pentru a putea participa personal. Nu va exista înregistrarea față în față pe site înainte de a intra. 

Organizatorii speră că WTM va fi din nou marele eveniment turistic din Regatul Unit anul acesta, cu prezența tuturor destinațiilor și companiilor din lume. Pre-înregistrea este deja deschisă, deoarece participarea personală la târg va necesita mai multe proceduri.

Anul acesta nu va fi posibilă înregistrarea la fața locului înainte de a intra.

Organizatorii consideră că importanța târgului obligă reluarea părții față în față. „Este unul dintre primele târguri față în față din sector, îl vom face în siguranță și îl vom organiza în mod responsabil, împreună cu un eveniment online gratuit genial”, au explicat organizatorii săi. 

Anul trecut WTM nu a avut loc, doar virtual, pentru prima dată în 40 de ani. Deoarece experiența a fost satisfăcătoare, anul acesta târgul WTM Virtual va avea loc de la 7 dimineața la 10 noaptea, pentru a ajunge la întregul său public global.

Excel își va deschide ușile de la 10 dimineața până la 6 după-amiaza în primele două zile ale evenimentului și se va închide la 5 după-amiaza în ultima zi.

Turismul global va reveni în noiembrie la ExCel din Londra.

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.