Shadow

Wanda a deschis în Turcia primul său hotel de gestiune internațională

În ultimele luni am văzut grupuri chineze extinzându-se în străinătate, investind de mai multe ori în branduri existente, precum gigantul Fosun în Thomas Cook (a se citi: Fosun relansează brandul Cook’s Club pe piața britanică). Cu toate acestea, grupul chinez Wanda a făcut un pas mai departe utilizând propriul brand pentru prima sa deschidere în străinătate, după ce a deschis primul său hotel administrat internațional în Turcia, Wanda Vista Istanbul. De asemenea, Wanda a anunțat un proiect în Langwaki, Malaezia, care este programat să fie deschis în 2023. 

Noul hotel este aproape de Aeroportul Istanbul și are 127 de camere și 320 de apartamente de lux, potrivit Hospitality Insights. Este un complex din cartierul de afaceri emergent Bagcilar, unde există numeroase restaurante și locuri de divertisment.

Proiectul Wanda Vista Istanbul și Wanda Vista Residence a fost semnat în 2017 și dezvoltat în comun de Mar Yapi Turizm, un dezvoltator imobiliar turc.

Hotelul are o structură de turn triunghiulară care profită la maximum de lumina zilei și reflectă armonia și unitatea culturii și naturii. De asemenea, combină filozofiile tradiționale chineze de „respectare a regulilor naturii” și extinde liniile simple din exteriorul clădirii spre interior, exprimând puterea armoniei, deschiderii și incluziunii.

Wanda Vista Istanbul a fost proiectat de firma internațională Philippe Stark, iar Wanda Hotels & Resorts a finalizat designul interior și managementul operațiunilor.

De asemenea, are o sală mare de dans cu o suprafață de 450 de metri pătrați și o sală de cult. În plus, există trei săli de evenimente de dimensiuni diferite pentru a se potrivi cerințelor diferite de banchet. Cele patru restaurante și baruri ale sale vor oferi preparate din Turcia, China și din întreaga lume.

De asemenea, instalațiile sale de wellness și fitness ajung la 2.600 de metri pătrați și constă dintr-o sală de sport complet echipată, sală de yoga, spa, piscină în aer liber și piscină interioară încălzită.

Centrul de wellness include o baie turcească, unde oaspeții se pot bucura de baia locală autentică.

Grupul

Wanda Hotels & Resorts a fost fondată în 1996 și face parte din conglomeratul Wanda Group. La fel ca multe companii hoteliere din alte părți ale lumii, Wanda s-a îndreptat treptat cître o strategie de asset light după ce a vândut în 2017 hoteluri, terenuri și proiecte în valoare de 9,3 miliarde de dolari catre Sunac China Holdings.

În prezent, compania deține sau administrează 104 hoteluri și are peste 180 de hoteluri în construcție.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.