Shadow

Un video viral arată practici neigienice în hoteluri de lux din China

Un utilizator din rețeaua chineză Weibo a difuzat un vieoclip înregistrat cu o cameră ascunsă în care arată practicile neigienice efectuate de serviciile de curățenie a unor hoteluri de lux din China, potrivit ziarului chinez Global Times.

Videoclipul, cu o durată de aproximativ 11 minute, arată serviciul de curățenie al hotelului folosind aceleași prosoape folosite în baie pentru a curăța chiuveta și chiar ochelarii și ceștile pe care oaspeții le vor folosi ulterior.

Majoritatea hotelurilor afectate de înregistrare fac parte din marile lanțuri hoteliere internaționale precum The Conrad BeijingLe Royal Meridien Shanghai și Shangri-La Hotel Fuzhou. Unii dintre ei au emis declarații pentru a-și cere scuze pentru practicile arătate de videoclip.

Indignarea creată de videoclip, care a devenit viral în rețelele sociale chinezești cu milioane de vizualizări, a ajuns până la Ministerul Culturii și Turismului din China, care a anunțat că va efectua o anchetă pentru a verifica calitatea serviciilor de curățenie din aceste hoteluri.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.