Shadow

Unde este cea mai înaltă piscină infinity din lume?

Cum nu se putea altfel, răspunsul confirmă suspiciunile. Este o destinație cunoscută în lume pentru că este un etalon doborând orice tip de recorduri, și mai ales cele de înălțime. Da, cea mai înaltă piscina infinită din lume, suspendată la 200 de metri înălțime, se află în Dubai, în inima insulei artificiale în formă de palmier, Palm Jumeirah, care anul trecut a aniversat 20 de ani de la construcție, ofeind priveliști de 360 de grade a întregului oraș. 

Aura Skypool este împărțită în două spații distincte, dar complementare: o terasă-piscină de 750 de metri pătrați, cu șezlonguri elegante și personalizate, și un lounge & bar interior. Oferă o colecție de mâncaruri internaționale cu o notă pan-asiatică, un meniu, care a fost alcătuit de către chef Craig Best și care include salata de rață confiată și lipicioasă Aura, salmon glazurat cu miso, conopidă la grătar și deserturi precum Sundae cu ananas marinat, printre altele.

Acest loc, care se va adăuga la imaginea ciudată a orașului, va fi deschis în fiecare zi de la 10 dimineață până la apus. Cele trei sloturi de bilete, oaspeții își pot alege experiența Aura Skypool, oferind pachete personalizate pentru vizitatori individuali, întâlniri corporative, lansări de produse sau sărbători private.

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.