Shadow

Turism de lux cu vaccin, cu pachete exclusive către Dubai

Distribuția la nivel mondial a vaccinurilor a început în decembrie, primită direct de autoritățile sanitare ale țărilor, începând cu câteva zile mai târziu campaniile de vaccinare împotriva COVID-19, în urma unei planificări în funcție de clasificarea grupurilor prioritare. Knightsbridge Circle, compania nișă cu un serviciu unic de călătorie și stil de viață, oferă clienților săi selecți de peste 65 de ani un pachet de lux de șapte stele care include zborul cu un avion privat sau clasa întâi către Dubai, unde vor primi vaccinul de la Pfizer sau Sinopharm într-o clinică privată. Totul pentru suma de $55.000 (45.375€). 

În Regatul Unit, ca în aproape toate țările, un vaccin COVID-19 nu poate fi obținut prin canale private. Guvernul britanic a fost ferm în a clarifica faptul că vaccinurile nu vor fi disponibile în serviciile private până când nu vor fi vaccinate toate grupurile vulnerabile din țară și aprovizionarea este abundentă, potrivit Forbes.

Emiratele Arabe Unite este una dintre țările lider in lume în ceea ce privește numărul de vaccinuri realizate pe persoană. Începând cu 16 ianuarie, guvernul a furnizat 18,18 doze pentru fiecare 100 de rezidenți ai Emiratelor Arabe Unite, potrivit Our World in Data.

Clubul a informat The Telegraph că organizează și pachete către India, unde au vaccinul Oxford/AstraZeneca, care se vinde cu 1.000 de rupii (11,3€) pe piața privată, în același timp în care negociază utilizarea Marrakech pentru a transporta provizii din India pentru a remedia problema vizelor indiene.

Stuart McNeill, fondatorul Knightsbridge Circle, a spus, totuși, că este esențial pentru companie să acționeze etic: „Este crucial să ții cont de faptul că fiecărei persoane care locuiește în EAU i s-a oferit deja vaccinul și că membrii noștri sub 65 de ani nu pot primii vaccinul prin noi. Echipa noastră în teren supraveghează fiecare programare pentru a se asigura că clientul care rezervă este persoana care îl primește și că alocarea noastră a vaccinului în Dubai va merge către clienții noștri cu cel mai mare risc”.

În acest pachet de lux, prima doză este primită la sosirea în Dubai, aceștia fiind cazați într-un apartament de lux timp de 21 până la 30 de zile pentru a oferi a doua doză înainte de întoarcere. 

„Timp de două săptămâni am oferit vaccinul clienților care locuiesc sau lucrează în prezent în Emiratele Arabe Unite, iar 25% dintre clienții noștri au folosit serviciul până acum. Clienții Knightsbridge Circle sunt localizați în întreaga lume și 40% locuiesc în Regatul Unit. Costul vaccinului este inclus în taxa anuală de membru la 25.000 de lire sterline (28.100 €), care permite, de asemenea, accesul gratuit la un concierge medical nonstop”, așa cum este citat de Forbes.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.