Shadow

TUI UK a reluat operațiunile în Turcia și Egipt

Pe 4 octombrie, Regatul Unit a pus capăt controversatului semafor COVID și, în urmă cu câteva zile, a eliminat din „lista roșie” a destinațiilor 47 din cele 54 de țări și teritorii care aveau restricții mai mari la călătoriile internaționale, astfel încât să fie redus la doar șapte țări. Această ridicare a restricțiilor a determinat TUI UK să reia operațiunile pe parcursul acestei luni către destinații britanice populare precum Turcia, Capul Verde, Jamaica, Egipt și Mexic

Tocmai, operatorul turistic a repornit zborurile și vacanțele către Turcia săptămâna trecută întrucât încearcă să-și intensifice operațiunile după modificările adoptate în lista roșie, așa cum a fost raportat pe site-ul său web. În acest sens, a început să ofere din nou zboruri și călătorii către destinațiile turcești Antalya, Dalaman, Bodrum și Izmir din 16 octombrie, la timp pentru vacanțele școlare de toamnă. În aceeași zi, a reluat operațiunile către Jamaica cu zboruri care nu sunt ale TUI.

Jamaica, Cancun în Mexic și stațiunea egipteană Sharm El Sheikh de la Marea Roșie au revenit în programul său de zboruri interne ale operatorului de duminică 17, urmat de Hurghada, a doua zi.

De asemenea, TUI UK va relua operațiunile cu Boa Vista și Sal din Capul Verde, începând cu 23 octombrie.

Operatorul revine în Turcia săptămâna aceasta. Fotografie: TUI UK.

Cu toate acestea, zborurile grupului spre Cuba cu plecare până pe 21 octombrie sunt încă anulate (trebuie amintit că țara nu se va deschide turismului până pe 15 noiembrie), precum și zborurile spre La Palma cu plecare până pe 27 octombrie, din cauza europției vulcanului Cumbre Vieja, așa cum a amintit pe site-ul său web.

„Dorim să le asigurăm clienților care călătoresc spre alte Insule Canare că zborurile noastre funcționează în prezent conform planificării, deși vom continua să monotorizăm situația și să îi contactăm în cazul în care vacanța lor este afectată”, explică el.

Cu toate acestea, zborurile companiei spre Creta continuă în ciuda cutremurului care a zguduit săptămâna trecută o parte a insulei.

„Putem confirma că clienții noștri și echipele de destinație sunt bine și în siguranță și că clienții continuă să se bucure de vacanțele lor conform planificării„, spun ei.

De asemenea, până pe 11 noiembrie, zborurile spre Republica Dominicană, una dintre puținele destinații care rămân pe lista roșie, sunt anulate.

Pe de altă parte, zborurile TUI spre Aruba, Austria, Bulgaria (Varna și Burgas), Costa Rica, Florida, Italia (Calabria, Sardinia și Sicilia), Spania continentală (Almeria și Girona), Malta, Muntenegru, Thailanda și Tunisia continuă anulate până la sfârșitul lunii octombrie și același lucru este valabil și pentru programul lacurilor și munților operatorului din Italia și Slovenia.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.