Shadow

TUI River Cruises a debutat pe Rin după mai multe amânări

TUI Group a lansat în sfârșit divizia TUI River Cruises în luna august cu lansarea navei sale TUI Maya, care a început să funcționeze cu un tur al Rinului. La începutul acestui proiect TUI s-au înregistrat amânări succesive ca urmare a situației epidemice. 

Nava și-a primit botezul în portul Mainz, în Germania, iar cele două nașe, o ilustratoare și o profesoară, au fost selectate dintre 750 de persoane din Regatul Unit, deoarece este piața britanică unde au lansat acest produs.

Așa cum am informat în știrea TUI pune accentul pe croazierele fluviale cu trei bărci, TUI plănuise să opereze itinerarii pe râurile Europei începând din vara anului 2020 cu acest produs și, de atunci, de mai multe ori a trebuit să amâne lansarea din cauza Covid-19. De aceea a cumpărat trei bărci cu o capacitate de 155 de pasageri de la operatorul german Werner Tours și elvețianul Reiseburo Mittelhurgau Fluss.

Aceste nave au fost renovate și au acum două baruri și două restaurante, precum și 79 de cabine. În plus față TUI Maya, TUI Skyla si TUI Isla sunt, de asemenea, pe punctul de a debuta. Toate cele trei sunt orientate în mod special către segmentul destinat adulților.

Primii clienți au început să plece din 15 august din Valea Mosellei, vizitând diverse destinații din Germania, inclusiv Frankfurt, Koblenz, Trier, Piesport și Oberswel. Din 31 octombrie, patru croaziere tematice și alte unsprezece croaziere de Crăciun vor fi disponibile pentru iarna 2021 și 2022.

 

Sursă: hosteltur.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.