Shadow

TUI crește în Caraibe cu un nou resort de 5 stele

TUI Group are o nouă unitate de cazare în portofoliul său de produse în Caraibe. În luna noiembrie a deschis în Punta Cana (Republica Dominicană) TUI Blue Sensatori Cap Cana, un hotel de 5 stele nou construit situat pe malul mării. 

 

Proiectat inițial ca TUI Sensatori, noul complex se va alătura acum familiei TUI Blue în cadrul procesului de fuziune a brandurilor, care va identifica stațiunile de 5 stele cu serviciu all-inclusive

 

Un alt element al noului TUI Blue Sensatori este că va oferi zone separate pentru Only Adults și Familii și vor avea cel puțin trei restaurante á la carte. 

Un nou resort este situat lângă o plajă din zona Cap Cana.

 

În cazul specific al acestui nou hotel din Cap Cana, acesta dispune de 251 de camere repartizate în cinci clădiri cu o zonă extinsă de grădină. 

 

Pe lângă locația sa la poalele unei plaje cu nisip alb, se remarcă prin cele opt restaurante. 

 

Este situat la 22 de kilometri de centrul orașului Punta Cana și la doar 14 kilometri de aeroportul internațional local. 

 

TUI nu este compania care deține noul hotel, dar hotelul va fi operat sub brandul global TUI și va face parte din strategia de drepturi de capital a grupului. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.