Shadow

Travelminit.ro devine prima platformă românească de rezervări hoteliere care se extinde pe toată zona Europei Centrale și de Est

Comunicat de presă

Vești bune pentru pasionații de călătorii în țară și în Europa! La început de an, pe 17 ianuarie, platforma hotelieră online Travelminit.ro a lansat o nouă interfață pentru clienții săi, o experiență de rezervare îmbunătățită, mult mai simplă, intuitivă și plăcută. Noua platformă este rezultatul unei integrări de 2 ani, care a acoperit toate domeniile companiilor din România și Ungaria (relații cu clienți, parteneri, marketing și vânzări).

În plus, Travelminit.ro își urmează planurile de extindere și introduce acum pentru prima dată opțiunea de a rezerva cazarea în șase țări din Europa Centrală și de Est: Ungaria, Croația, Austria, Cehia, Polonia și Slovacia.

Planuri ambițioase: obiectivul Travelminit.ro este să devină lider pe piața turismului intern

Urmărind trendul digitalizării, Travelminit.ro își continuă expansiunea în online, noua platformă fiind rezultatul unei integrări de doi ani. În 2018, când Travelminit s-a alăturat grupului Szallas, rata rezervărilor online era de 44%, pe când în 2023 este de 57%. Motivul creșterii este introducerea noilor tehnici de automatizare a rezervărilor, care sunt disponibile și pe noua platformă. În tot acest timp, Travelminit.ro urmărește trendurile și schimbările din piață și încearcă să răspundă nevoilor clienților săi într-un timp rapid, astfel încât aceștia să se bucure de cele mai bune experiențe de de vacanță.

În plus, Travelminit.ro rămâne platforma cu cea mai mare ofertă de unități de cazare care acceptă vouchere de vacanță, astfel că turiștii pot achita integral sau parțial un sejur cu orice tip de card de vacanță. De asemenea, ei pot rezerva și pot plăti în avans un sejur, urmând să își aleagă mai târziu data și destinația de călătorie.

Însă planurile de dezvoltare pe care le are compania în România nu se opresc aici, mai ales că există nenumărate oportunități de extindere. În comparație cu nivelul din 2018, când Travelminit a devenit parte a grupului Szallas, veniturile Travelminit.ro au crescut de opt ori până la sfârșitul anului 2023. În perioada următoare (3-5 ani), compania se așteaptă să crească de încă 4,5 ori. În prezent, Travelminit.ro este al doilea cel mai important jucător de pe piața din România, cu 18,5 milioane de vizitatori anual, având ca obiectiv să devină lider în domeniul călătoriilor interne.

Noul CEO al Travelminit.ro va fi Timea Imecs-Ambrus

O nouă eră va începe în viața grupului Szallas, din care face parte și Travelminit,  de la 1 februarie 2024. József Szigetvári, CEO al Szallas.hu Zrt, se va retrage din funcția sa și va rămâne alături de Szallas în calitate de consilier strategic. În același timp, Rigó Ferenc, actual membru al managementului Travelminit.ro, va rămâne CEO interimar al grupului Szallas până la alegerea noului CEO.

De asemenea, în România, funcția de CEO pentru Travelminit.ro va fi preluată începând cu 1 februarie 2024 de Timea Imecs-Ambrus, care a ocupat până acum funcția de director de dezvoltare a afacerii.

„Suntem mândri să anunțăm că am făcut un pas important în dezvoltarea Travelminit.ro: am lansat o nouă interfață, una mult mai prietenoasă cu utilizatorii, mult mai eficientă, simplă și intuitivă. Suntem încrezători că acest upgrade va consolida încrederea turiștilor în proiectul nostru, dar și că va contribui la creșterea numărului de rezervări pe platformă, la crearea unei noi experiențe de vacanță. În acelasi timp, ne bucurăm să anunțăm că, pentru prima dată, clienții Travelminit.ro vor putea rezerva cazări și în Ungaria, Croația, Austria, Cehia, Polonia și Slovacia, beneficiind de prețuri accesibile la o gamă variată de unități de cazare. Nu a fost un proces ușor, deoarece a trebuit să migrăm un site cu zeci de mii de vizitatori zilnici și cu mii de rezervări săptămânale. A fost o adevărată provocare, ca și cum ar fi trebuit să schimbăm motorul și caroseria unei mașini care rulează pe autostradă. Dar a meritat din plin, pentru că oaspeții și hotelierii din România s-au îmbogățit cu o interfață mai modernă și mai rapidă, care are ca rolul de a ajuta creșterea Travelminit pe termen lung”, spune Timea Imecs-Ambrus, noul CEO al afacerii.

Călătorii planificate simplu și rapid: care sunt beneficiile noii platforme Travelminit.ro?

Principala noutate pe care o aduce Travelminit.ro este interfața cu un design simplu și modern, prietenos cu utilizatorul. În felul acesta, procesul de rezervare a cazărilor este acum mai eficient, mai rapid, mai intuitiv, astfel încât turiștii să dispună de opțiuni variate, potrivite nevoilor pe care le au. De asemenea, platforma oferă și funcția de „Favorite”, care le oferă clienților posibilitatea de a salva unitățile de cazare preferate, în cazul în care doresc să revină la ele sau să le recomande mai departe.

Mai mult decât atât, pentru ca experiența clienților Travelminit să fie una cât mai ușoară, suportul este asigurat de o echipă locală pregătită să ofere asistență pe parcursul întregii călătorii. Indiferent că sunteți în procesul de planificare, de rezervare sau chiar și în timpul sejurului la destinație, echipa Travelminit va poate oferi suport în fiecare moment.

Iar asta nu e tot. În vara anului 2024, va fi lansată și aplicația mobilă Travelminit, un pas firesc în evoluția tehnologică a companiei. Prin urmare, turiștii vor avea acces la o platformă mobilă care le va simplifica procesul de rezervare și le va permite acestora să-și planifice concediul perfect direct de pe telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.